BenQ PD2710QC (7)

BenQ lansează PD2710QC – Panou IPS cu acoperire 100% sRGB si Conectivitate USB-C

BenQ anunţă lansarea monitorului PD2710QC, destinat în special profesioniştilor din domeniul design-ului. Modelul deţine un display QHD IPS cu diagonala de 27”, capabil să ofere o acoperire 100% sRGB și unghiuri de vizualizare largi(178/178‎).  PD2710QC este primul monitor de design ce integrează un docking station USB-C. Odată cu implementarea port-ului USB-C, PD2710QC devine un monitor unic în felul său, capabil să permită alimentarea unui laptop, transferul de date, conexiune la internet și transmisii audio/video, toate printr-un singur cablu USB-C. Pentru a oferi o conectică diversificată, monitorul integrează şi un docking station, capabil să ofere o serie de porturi audio, video, de reţea şi USB.

 

BenQ PD2710QC (6)

 

Cu o acoperire 100% sRGB și Rec. 709, PD2710QC este capabil să genereze o reproducere exactă a culorilor, fiind ajutat şi de performaţele generate de panel-ul IPS. În plus, pentru a satisface standardele stricte în materie de precizie a culorilor, folosite în industria de divertisment, calitatea culorilor afişate este certificată de Technicolor. Datorită performanţelor sale la rezoluţie 2K QHD (2560 x 1440), PD2710QC oferă inginerilor, artiştilor grafici şi fotografilor, un instrument perfect pentru creşterea productivităţii. Modurile CAD/CAM, animaţie si darkroom pun în valoare performanţele lui PD2710QC.

 

BenQ PD2710QC (3)

 

 

 

Modul Darkroom ajustează luminozitatea şi contrastul imaginilor, oferind utilizatorului acea claritate şi precizie necesară pentru a vizualiza toate detaliile, atunci când lucrează în medii întunecate.

Modul CAD/CAM înbunătăţeşte contrastul liniilor şi al formelor din ilustraţiile 3D, permiţând profesioniştilor să modifice uşor culoarea afişată de monitor, astfel încât detaliile obictelor de design mai complicate să fie vizibile;

Modul Animation intensifică detaliile din zonele întunecate, pemiţând ajustarea precisă a proiectelor fără să altereze alte zone din compoziţie.

 

BenQ PD2710QC (8)

 

 

BenQ PD2710QC este un monitor ce impresionează atât prin design, cât şi prin performanţele oferite. Este construit pe o arhitectură metalică, vine dotat cu margini subţiri pe toate laturile, oferă compatibilitate VESA şi dispune de boxe integrate.

 

PD2710QC va fi disponibil în oferta eMAG, evoMAG, CEL.ro si PcGarage in curand. Tot la aceste magazine gasiti actuala gama de monitoare BenQ.

 

 

Share on...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest

Comments

commentsGhidul DSLR 2018 ©  Dezvoltat de Cristian Dobrinoiu