Pixellu Black Friday 2017 (2)

Oferta Pixellu Smart Albums 2 de Black Friday

Pixellu Smart Albums 2, este un program ce permite fotografilor sa realizeze rapid design-uri de albume pentru clienti. Programul reduce timpul de realizare al unui album de la cateva ore, la 10-15 minute. Programul aranjeaza automat fotografiile in pagina si ofera fotografului optiuni de aranjare suplimentare pentru un design cat mai reusit. Il folosesc de 2 ani si sunt foarte multumit, este un program stabil si foarte usor de folosit. Am realizat un review amanuntit pentru Pixellu Smart Albums 2 in urma cu putin timp, va invit sa il cititi AICI.

 

Pixellu ofera in acest an reduceri la SmartAlbums si SmartSlides timp de o saptamana.

 

Pixellu Black Friday 2017 (3)

Oferta pentru SmartSlides este disponibila AICI.

SmartSlides permite realizarea slide-urilor minimaliste cu o diversitate de optiuni, articolul complet despre acest program poate fi citit AICI.

 

Intre 20 si 27 Noiembrie licentele de Pixellu Smart Album 2 pot fi achizitionate cu o reducere de 33%. In loc sa achitati 300$ pentru o licenta, acum o sa platiti doar 199$. Licenta poate fi utilizata pe doua calculatoare simultan, nu are importanta daca rulati MAC OS sau Windows. Pentru a beneficia de aceasta oferta intrati AICI.

 

Pixellu Black Friday 2017 (1)

Oferta este disponibila AICI.

 

Black Friday 2017 a inceput si in SUA si tine o saptamana. Spor la cumparaturi.

PS: Nikon D750 la 1500$ + taxe.

Share on...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest

Comments

commentsGhidul DSLR 2018 ©  Dezvoltat de Cristian Dobrinoiu