Capture One Pro 11

Capture One Pro 11 a fost lansat – Performanta imbunatatita si Next Level Layers

Capture One Pro 11 a fost anuntat oficial astazi, aceasta varianta vine cu imbunatatiri de performanta in comparatie Capture One Pro 10, lansat in urma cu 1 an si 2 saptamani. Pe langa viteza de lucru, programul ofera functia Next Level Layers. Layerele sunt acum disponibile pentru cu toate tipurile de ajustari aduse fisierelor aflate in curs de procesare. Functia de masti a fost imbunatatita pentru a permite controlul opacitati si a definitiei acestora dupa aplicare. Aceste doua functii pot scurta timpul de lucru in Photoshop si mari timpul petrecut in Capture One Pro pentru procesarea imaginilor. Culorile au fost si ele imbunatatite datorita rafinari motorului de procesare.

 

 

Cu aceste imbunatatiri cei de la Phase One ataca si mai mult piata detinuta de Lightroom. Daca performantele noului Capture One Pro 11 se dovedesc a fi mai bune ca generatia anterioara, programul are toate sansele sa aiba o rata de adoptare si mai mare in randul fotografilor.

 

Personal folosesc Capture One Pro de aprximativ 2 ani si rezultatele in materie de viteza si culori la export sunt superioare comparativ cu Lightroom.

Capture One Pro 11 este disponibil pentru achizitie ca licenta stand-alone pentru 3 calculatoare, pretul pentru licenta este de 279 Euro + TVA 19%. Varianta cu abonament, are un pret de 20 Euro pe luna sau 180 Euro pe an ( pentru plata in avans ). Pentru cei ce au licente de 9 sau 10, pretul pentru upgrade este de 120 Euro.  Pentru cine a cumparat licenta Capture One Pro 10 cel tarziu pe 31 Octombrie 2017, cu codul de licenta isi pot activa gratuit licenta de Pro 11.

 

Pentru utilizatorii de camere Sony, varianta dedicata lor costa 79 de Euro, iar daca a-ti achizitionat un mirrorless Sony de curand, aveti sansa sa gasiti codul de licenta in cutie.

 

Toate achizitiile pentru Capture One Pro 11 se pot face de AICI.

Share on...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest

Comments

commentsGhidul DSLR 2018 ©  Dezvoltat de Cristian Dobrinoiu