GoPro Fusion 5.2K -  (2)

GoPro Fusion – Camera video 360° cu rezolutie 5.2K

GoPro Fusion a fost lansata odata cu GoPro 6 Black ( articol ), dar acesta camera video de actiune ofera caracteristicile unui GoPro 6 intr-un pachet rezistent la apa ( 5 metri ) cu o captura sferica a fotografiilor si a inregistrarile video. GoPro Fusion este capabila sa inregistreze secvente 5.2K la 30 fps sau 3K la 60 fps si sa fotografieze la o rezolutie de 18 megapixeli. Stabilizarea materialelor inregistrate este similara buna, similara cu un gimbal intern. Fusion are integrat un accelerometru, giroscop si busola pentru asistarea la stabilizare.

 

 

GoPro Fusion 5.2K - (3)
GoPro Fusion 5.2K - (2)

GoPro Fusion seamana cu un GoPro 6 ca design, dar cu un corp patrat, putin alungit.

 

 

 

GoPro Fusion vine cu functia OverCapture, aceasta permite ulterior selectarea unei portiuni de video pentru a fi convertita la rezolutie 1080P, cu un unghi normal de vizualizare. OverCapture se realizeaza ulterior in aplicatia Fusion Studio cu care vine insotita camera. Aplicatiile mobile, ce permit acest lucru pe iOS si Android urmand sa fie disponibile incepand cu 2018.

 

Fusion va fi disponibil incepand cu finalul lunii Noiembrie la un pret de 700$ in SUA. In Romanaia va fi listat in curand la F64 cu un pret de aproximativ 3400 lei. Pentru cei interesati de GoPro 6, acesta poate fi deja comandat de AICI.

Ce parere aveti despre noua camera GoPro Fusion ?
Share on...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on Pinterest

Comments

commentsGhidul DSLR 2018 ©  Dezvoltat de Cristian Dobrinoiu