9 obiective Sigma Art anuntate pentru montura Sony E

Montura Sony E tocmai s-a imbogatit cu 9 obiective Sigma Art pentru montura Sony E. Toate obiectivele sunt compatibile cu toate mirrorless-urile full-frame de la Sony. Aceasta schimbare de montura reprezinta o veste extraordinara pentru posesorii de mirrorless-uri Sony.

 

Cele 9 obiective sunt:

 

Toate cele 9 obiective Sigma Art sunt compatibile cu stabilizarea de imagine din body-urile Sony si cu corectiile de imagine. Ramane de vazut cat de precis va fi autofocusul cu aceste noi monturi, pentru cele mai populare obiective Sigma Art..Din aceasta lista se regasesc si 70mm F2.8 Macro Art si 105 mm F1.4 Art care vor fi lansate in curand si pentru monturile Nikon F, Canon EF si Sigma.

 

Preturile vor fi similare cu actuala gama pentru Canon EF si Nikon F, dar disponibilitatea lor inca nu este cunoscuta. Noile obiective Sigma Art pentru Sony E vor fi disponibile pentru precomanda in Romania la Photosetup. Actuala gama de obiective putand fi achizitionata de AICI.  Abia astept sa pun mana pe cateva obiective Sigma Art cu montura Sony E alaturi de un A7R III si noul A7 III ( articol ).