Gama Acer ConceptD Pro se extinde – 4 laptopuri noi pentru fotografi, videografi si graficieni

Acer a lansat astăzi linia de notebook-uri din seria ConceptD Pro echipate cu grafică NVIDIA Quadro și procesoare Intel Core din a 9-a generație. Noua serie Pro cu Windows 10 îndeplinește cerințele stricte ale aplicațiilor de vârf în realitate virtuală, inteligență artificială și analiză de date mari. Parte a programului de laptopuri RTX Studio ( detalii complete aici ), notebook-urile din seria ConceptD Pro cu grafică NVIDIA Quadro RTX sunt printre primele care suportă ray-tracing în timp real și capabilități AI avansate.

 

 

 

 

 

ConceptD 9 Pro – Creat pentru performanțe în echipă

 

ConceptD 9 Pro se află în topul seriei Pro fiind un notebook inovator pentru creație, grație balamalelor Ezel Aero Hinge de tip CNC. Acest lucru permite rotirea, extinderea și înclinarea ecranului 4K (3840 x 2160) de 17,3 inci, pentru o colaborare convenabilă între membrii echipei. Ecranul este validat PANTONE și acoperă 100% din gama de culori Adobe RGB cu o precizie de culoare Delta E <1.

 

ConceptD 9 Pro - ConceptD Pro (2) ConceptD 9 Pro - ConceptD Pro (1)

 

 

Notebook-urile ConceptD 9 Pro sunt echipate cu procesoare Intel Core până la i9 din a 9-a generație, pentru performanțe premium și grafică până la NVIDIA Quadro RTX™ 5000 orientată spre AI / deep learning, simulări de inginerie și mari studiouri de animație care necesită putere, flexibilitate și compatibilitate. Un stylus EMR Wacom® este inclus și se atașează magnetic la ConceptD 9 Pro. Acesta oferă o capacitate de utilizare uriașă și control rapid și precis cu 4.096 niveluri de sensibilitate la presiune. Pe lângă schițare și desen, utilizatorii pot lua notițe sau evidenția zone cheie în timp ce dezvoltă concepte împreună. ConceptD 9 Pro face parte din programul RTX Studio.

 

 

 

 

ConceptD 7 Pro – Putere și flexibilitate într-un design subțire și ușor

 

 

Echipat cu un ecran 4K de 15,6 inci, Acer ConceptD 7 Pro este proiectat pentru performanțe mobile puternice și face parte din programul RTX Studio. Cu o grosime de doar 17,9 mm și o greutate de doar 2,1 kg, designul său elegant îl face perfect pentru utilizatorii care își doresc echilibru între putere și portabilitate. Dispune de un procesor Intel Core până la i7 din a 9-a generație pentru sarcini de lucru cu consum intens, iar opțiunile grafice puternice NVIDIA Quadro RTX 5000 sunt ideale pentru dezvoltatorii de software, ingineri și studiouri profesionale de proiectare care necesită putere, flexibilitate și compatibilitate testată cu toate aplicațiile software profesionale certificate. În plus, ConceptD Palette oferă o interfață UI prietenoasă, pentru ajustarea rapidă a profilurilor de culoare preferate și monitorizarea sistemului de control.

 

 

ConceptD 7 Pro - ConceptD Pro

ConceptD 5 Pro – Productivitate premium în mișcare

 

Parte din programul RTX Studio și disponibil cu opțiuni de ecran IPS de 15,6 și 17,3 inci, ambele cu o rezoluție uimitoare 4K UHD, noua serie ConceptD 5 Pro este perfectă pentru proiectare CAD complexă, animație și simulări de orice fel. Procesoare Intel Core până la i7 din a 9-a generație și grafică până la NVIDIA Quadro RTX 3000 sunt de asemenea incluse pentru arhitecți, designeri 3D, producători de efecte speciale și mici studiouri de design. Un șasiu metalic premium conferă durabilitate, iar afișajul validat PANTONE este construit pentru creatori, cu o gamă largă de culori care se potrivește cu 100% din spațiul de culoare Adobe RGB, pentru o replicare precisă a culorilor.

 

ConceptD 5 Pro - ConceptD Pro (1)

 

ConceptD 3 Pro – Silențios și performant

 

Cel mai accesibil membru al seriei ConceptD Pro, ConceptD 3 Pro este destinat nativilor digitali precum fotografi, studenți la design industrial, designeri de interior și grafică, precum și experților în social media, precum streamerii YouTube. Echipat cu procesoare Intel Core până la i7 din a 9-a generație și grafică NVIDIA Quadro T1000, ConceptD 3 Pro permite utilizatorilor să își proceseze toate materialele cu o reproducere de culoare precisă în timp ce rulează confortabil la mai puțin de 40 dB. Conceput pentru a fi ușor de utilizat în deplasare, utilizatorii se pot conecta cu ajutorul unui cititor de amprentă prin Windows Hello, pentru acces ușor și mai sigur.

 

ConceptD 3 Pro - ConceptD Pro (1)

 

 

ConceptD 5 și ConceptD 3 

 

Destinate creatorilor care apreciază designul atemporal, Acer a lansat notebook-urile ConceptD 5 și ConceptD 3 actualizate. Cu procesoare Intel Core până la i7 din a 9-a generație, noul ConceptD 5 are opțiuni de ecran de 15 sau 17 inci și a fost actualizat cu plăci grafice NVIDIA GeForce RTX 2060 pentru cei în căutarea puterii și a mobilității. ConceptD 3 are un design elegant, cu finisaj alb și rulează silențios, astfel încât utilizatorii să se poată concentra doar pe activitățile lor. Grafica NVIDIA GeForce GTX 1650 asigură multă putere din mers, pentru a completa creațiile profesionale cu viteză și precizie.

ConceptD 3 Pro - ConceptD Pro (2)

 

Prețuri și disponibilitate

 

 

ConceptD 9 Pro va fi disponibil în EMEA din luna noiembrie, la prețuri începând de la 5499 euro.

ConceptD 7 Pro va fi disponibil în EMEA din luna noiembrie, la prețuri începând de la 2599 euro.

ConceptD 5 Pro va fi disponibil în EMEA din luna decembrie, la prețuri începând de la 2599 euro.

ConceptD 3 Pro va fi disponibil în EMEA din luna noiembrie, la prețuri începând de la 1499 euro.

Noul ConceptD 5 va fi disponibil în EMEA din luna septembrie, la prețuri începând de la 1999 euro.

ConceptD 3 va fi disponibil în EMEA din luna octombrie, la prețuri începând de la 1199 euro.

 

 

Review-ul actualului ConceptD 5 poate fi citi AICI. Laptopurile Acer pot fi achizitionate de la  PC Garage ( vezi oferta ) – eMAG ( vezi oferta )– evoMAG ( vezi oferta ) si CEL.ro ( vezi oferta ).