Ambasador Phase One in Romania

Acum o saptamana am reusit sa inchei un parteneriat, cu cei de la Phase One, mai exact am fost numit Ambasadorul brand-ului in Romania. Primul meu contact cu aparatele foto Phase One a fost la inceputul anului acesta, la workshop-ul de editare al lui Radu Tudoroiu ( cateva detalii despre curs puteti citi aici ). Mai exact in ziua de studio organizata unde au fost prezente modelele  Phase One P45+ si Phase One P30.

11010005_372519142953156_8504546875499204187_n

 

Software-ul Capture One PRO a ajuns la versiunea 8 in acest moment, este considerat printre cele mai bune programe de conversie RAW, fiind creat pentru lucrul cu fisiere de mare rezolutie, cele generate de aparatele foto digitale Phase One si nu numai. El este compatibil si cu fisierele RAW generate de aparatele foto cu senzor de 35 mm, fie ele full-frame sau crop.  Optiunile interne ale convertorului depasesc cu mult posibilitatile rivalului Adobe Lightroom, mai ales cand vine vorba de calitatea fotografiilor exportate.  Pe langa asta Capture One Pro mai este specializat pe captura foto direct din aparat ( tethering mode ), mod care permite lucrul la studio mult mai usor.

 

Untitled-1

Pot sa ofer o reducere de 10% la licentele Capture One achizitionate cu ajutorul codului AMBSTEFAN. In acest moment pot oferii reduceri doar la software, urmand ca in viitorul apropiat sa se extinda reducerile si la aparate foto si obiective.  Achizitiile se pot face din magazinul online Phase One disponibil AICI. Inainte de achizitie puteti descarca aplicatia sub forma de trial, care va v-a oferi o perioada de utilizare de 30 de zile fara nici un fel de limitare.

 

Care dintre voi a mai folosit pana acum Capture One ?