Noul monitor portabil AOC 16T2 – Extinde workflow-ul de editare

AOC anunță un nou monitor portabil cu ecran tactil si conectivitate USB-C. Ecranul IPS al modelului 16T2 are o diagonală de 39,6 cm (15,6”), beneficiază de o rezoluție Full HD și poate fi conectat la un laptop, desktop, server sau un smartphone folosind portul USB-C sau Micro HDMI. Datorită bateriei încorporate de 8000 mAh, monitorul portabil AOC 16T2 poate fi utilizat fără a necesita o priză și poate funcționa ca o baterie externă pentru a încărca un smartphone. Cu o grosime mai mică de un centimetru, o husă pliabilă ce permite orientarea în modul portret sau landscape și opțiunea VESA de montare pe perete fac din acest monitor un instrument excelent pentru freelanceri.

 

Husa Stand.

Datorită intrărilor USB-C și a portului Micro-HDMI, acest monitor portabil se poate conecta la o varietate de dispozitive ( vechi sau noi). În timpul conexiunii prin Micro-HDMI, monitorul poate fi conectat la computer cu un cablu USB-C la USB-A / C pentru a beneficia de funcția touchscreen. AOC 16T2 funcționează și ca o baterie externă, indiferent dacă este pornit sau nu. Când este conectat la rețea cu adaptorul USB-C, 16T2 se poate încărca și poate încărca și un smartphone conectat. Cele două porturi USB-C de pe ambele părți fac posibilă încărcarea pe portul stâng și transferul semnalului video pe cel din dreapta sau invers. Acest lucru oferă o configurare flexibilă.

 

 

Ușurința de utilizare, flexibilitatea și portabilitatea monitorului AOC 16T2 permit o gamă largă de moduri de utilizare:

 

  • Extinderea spațiului de lucru de pe ecranul laptopului pentru o productivitate sporită si un workflow mai eficient
  • Studenții pot lua notițe
  • Ecran de server
  • Display de self-service în spațiile publice
  • Afișaj pentru ingineri
  • Pentru jocuri mobile sau divertisment
  • Ecran principal pentru smartphone

 

 

AOC 16T2 este disponibil începând cu octombrie 2020 la un pret orientativ de 1.549 lei. Monitoarele portabile reprezinta un mod usor de a extinde spatiul de lucru pe un laptop fara a sacrifica portabilitatea. Acest monitor este numai bun de conectat alaturi de un laptop ConceptD de la Acer ( vezi review ). Monitoarele AOC sunt disponibile la PC Garage ( vezi oferta )eMAG ( vezi oferta ) evoMAG ( vezi produse ). Link-urile din acest articol sunt de afiliere, achizitionand din ele ajutati la buna functionare a blogului. Va multumesc!

 

Va astept sa va alaturati si comunitatii de pe Youtube ( Vezi despre ce este vorba si aboneaza-te AICI ).