Noile laptopuri Asus ProArt pentru fotografi si videografi sunt aici

Cu ocazia evenimentului „Create the Uncreated”, ASUS a anunțat extinderea majoră a ecosistemului său de soluții destinate creatorilor de conținut – inclusiv o gamă mai cuprinzătoare de noi produse ProArt, mai multe laptopuri și PC-uri cu Windows 11 pentru utilizatorii profesioniști și creatorii de conținut, precum și o ofertă completă de notebook-uri cu ecrane OLED.

 

 

ASUS anunță și alte laptopuri pentru creatori – modelele din seria Zenbook Pro, Vivobook Pro X și Vivobook Pro – punând la dispoziție o ofertă mai cuprinzătoare pentru a satisface nevoile unei palete mai largi de creatori și pentru a se potrivi mai multor scenarii de utilizare. Modelele de laptopuri anuntate in cadrul evenimentului.

 

  • Studiobook Pro 16 OLED (W7600, W5600)
  • Studiobook 16 OLED (H7600, H5600)
  • Vivobook Pro 14X/16X OLED (M7400, M7600, N7400, N7600)
  • Vivobook Pro 14/15 OLED (M3401, M3500, K3400, K3500)

 

 

Am mai testat laptopuri din seria ProArt ( vezi review ), dar si recent un monitorul PA278QV ( vezi material ). Aceste serii aduc monitoarele si laptopurile mai aproape de nevoile creativilor. Seria StudioBook Pro 16 pare sa fie o serie cu design updatat si hardware de generatie noua de la AMD, Intel si Nvidia.

 

 

Studiobook-urile Pro de 16 inch vin cu procesoare AMD Ryzen si Intel Xeon alaturi de grafica Nvidia Quadro pentru cei mai prietentiosi dintre utilizatori. Panourile OLED si LCD sunt validate Pantone si ofera acoperire de aproape 100% al gamutelor AdobeRGB. Panourile au un raport de imagine 16:10 pentru cei care vor putin mai mult spatiu de lucru. Luminozitatea panourilor ajunge la ~600 niti. Seria ProArt Studiobook 16 este orientata celor care vor placi video RTX 3000 alaturi de procesoare Ryzen pentru editare video si multitasking.

 

 

Vivobook-urile vin acum si spre creatorii de continut pentru a le oferi echilibru intre portabilitate si putere de calcul. Acestea se concentreaza pe mobilitate inainte de toate, dar fara a sacrifica calitatea ecranului. Exista variante cu panou OLED sau IPS pentru toate gusturile si buzunarele. Diagonala de 14 inch fac din aceste laptopuri modele portabile cat si mai accesibile pentru o baza mai mare de utilizatori.

 

 

Asus pare foarte focusat pe seria ProArt in 2021 si voi avea ocazia sa testez multe din produsele noi in perioada urmatoare, asadar sa fiti pe faza atat aici pe blog cat si pe canalul de YouTube ( Subscribe Aici ). Actualele produse ProArt si cele prezentate mai sunt sunt/vor fi disponibile la PC Garage ( vezi oferta )eMAG ( vezi oferta ) evoMAG ( vezi oferta ) si CEL.ro ( vezi oferta ). Link-urile din acest articol sunt de afiliere, iar daca le folositit sustineti independenta blogului!