Geanta Foto din piele realizata de atelierul Alan’Dalla

In urma cu cateva luni, inainte de conventia Wedding Staff 2016 ( articol ), am primit de la atelierul Alan’Dalla Design o geanta foto realizata manual dupa indicatiile mele. Am cerut un produs de calitate care sa acomodeze un DSLR body alaturi de doua obiective, un iPad plus cateva accesorii marunte. Am primit exact ce voiam, asadar am decis sa sustin atelierul romanesc Alan’Dalla Design pentru treaba buna pe care au facut-o cu aceasta geanta. Florin este mestesugarul din spatele gentii, el a investit o gramada de timp si efort in realizarea unui produs de exceptie. In randurile urmatoare va voi prezenta minunata geanta careia i-am acordat increderea de a transporta echipamentul foto.

 

 

Inspectie Vizuala

 

 

Alan'Dalla (10) Alan'Dalla (7) Alan'Dalla (11)

O prezentare in detaliu a cataramelor de inchidere.

Alan'Dalla (1)

Cureaua de umar este cusuta direct pe corpul gentii.

Alan'Dalla (2)

Buzunarul inteligent vine cu fermoare de calitate.

Alan'Dalla (3)

Compartimentul interior de protectie este realizat din spuma de cea mai buna calitate, ce asigura o protectie de top.

  Alan'Dalla (5)

Iata noul Panasonic GX80 la adapost in compartimentul principal.

DSC_1552s

Iata si interiorul fara compartimentul foto detasabil.

Acum geanta poate fi utilizata pentru transportul obiectelor personale.

Alan'Dalla (6)

Geanta a venit cu un mesaj personalizat si cu autograful lui Florin.

Alan'Dalla (3)

Iata partea din fata gentii, de apreciat este faptul ca toate cusaturile  sunt realizate manual. In total sunt peste 13 metri liniari de cusatura prinr-un trat de piele dublu.

Alan'Dalla (5)

Iata si cureaua de umar cu suprafata lata pentru confort sporit.

Alan'Dalla (1)

In partea din spate regasim un design similar cu o curea cusuta direct de corpul gentii;

  Alan'Dalla (9)

La interior regasim un buzunar inteligent cu acces dublu.

Alan'Dalla (8)

Iata buzunarul scos in exterior, unde avem prezent alt fermoar pentru accesul la interior.

La interior a fost conceput un compartiment separator complet detasabil, ce permite utilizarea gentii in alte scopuri.

Alan'Dalla (10)

La momentul comenzii am vrut ca geanta sa acomodeze la interior un body de Nikon D610 si doua obiective ( 24 si 50 mm din gama Art ).

Geanta a mai fost testata alaturi de Sony Nex 3N – Sony A7s II – Panasonix GX80 – Fujifilm X pro2.

Aceste aparate incap in compartimentul de body pentru D610, iar spatiul disponibil poate acomoda o intreaga trusa mirrorless formata din doua corpuri.

 

 

 

 

Utilizare

 

Geanta a  fost purtata cu mine la conventia Wedding Staff 2016 si la diversele sedinte foto pe care le-am avut. Este un produs solid si foarte bine realizat. Florin a facut o treaba excelenta pentru care nu o sa pot sa ii multumesc pe deplin niciodata. Cusaturile sunt realizate manual in totalitate, ele insumeaza aproximativ 13 metri liniari, ce au fost realizati in aproape 2 zile de munca. Totul a fost gandit pas cu pas, iar ideea ei a fost sa ma pregateasca sa gazduiesc viitorul sistem mirrorless Sony la care voi trece progresiv in anii ce urmeaza.

Este un produs excelent ce poate fi folosit alaturi de sistemul actual mirrorless sau DSLR, in special la fotografia de eveniment. Pana acum ma declar multumit de acest produs, si am sa revin cu feedback pe masura ce o voi uza mai intensiv.

 

 

Concluzie

 

Am scris acest articol din dorinta de a ajuta atelierul Alan’Dalla sa creasca si sa incurajez achizitia produselor Made in Romania. Ar fi pacat sa nu sustinem mestesugarii romani care isi fac treaba foarte bine si 100% manual. Despre geanta pot spune numai de bine din punct de vedere al constructiei si materialelor. Nu prea am ce sa zic de rau, pentru ca eu am ales cum sa arate si ce materiale sa fie folosite. Exact asa puteti sa personalizati si voi gentile la atelierul Alan’Dalla, de asemenea puteti sa realizati absolut orice produs de protectie pentru echipament foto si laptopuri, de la tocuri de obiective pana la portofele de carduri de memorie. Florin va fi incantat sa realizeze produse noi. Comenzile se pot realiza scriind un mesaj pe pagina oficiala Alan’Dalla Design.