Bagaj foto de vacanta – 4 zile in Thassos

In urma cu cateva saptamani am plecat pentru o scurta escapada de 4 zile in Thassos. Am profitat de ocazie si am facut un nou bagaj foto minimalist, care sa acopere nevoile foto, cat si alimentarea telefonului, tabletei si a camerei foto cu energie electrica. Insula Thassos este locul perfect pentru a realiza fotografii pentru utilizarea ca si continut pentru instagram. Pe langa peisajele de la malul marii in Thassos, exista si o cariera de marmura care merita fotografiata, dar cu atentie, fiind un loc plin cu pubere de marmura fina care se poate strecura in echipamentul foto.

 

 

IMG_0297

Geanta ThinkTank Photo Retrospective 10 este ideala pentru vacanta.

Cu un design clasic poti, fi sigur ca treci neobservat oriunde te duci.

 

 

 

Echipamentul foto din bagaj

 

Bagaj foto Thassos

Am avut un total 6 lucruri in geanta Retrospective 10 ( Slate Blue ).

  • Mirrorless Canon M3 cu obiectiv 18-55.  Este un aparat perfect pentru vacanta, are lcd articulat tactil si ergonomie decenta. Calitatea imaginii este foarte buna, chiar si cu obiectivul de kit. Puteti citi review-ul fratelui mai mare Canon M5 AICI.
  • ThinkTank Retrospective 10 ( oferta ) – Este o geanta perfecta pentru calatorii, dar si pentru un fotograf de strada. Aceasta poate acomoda un Nikon D750 cu Sigma 35 mm Art, Sigma 105 mm macro, tableta ipad mini 2, 1-2 blituri si accesorii marunte.
  • ThinkTank cable management 20 ( oferta ) – Poate stoca incarcatoarele aparatelor foto, plus esentialul de cabluri necesar in vacanta. Eu am avut incarcatorul Noontec Powa Hub 25W.
  • Powerbank Xtorm Connect de 5000 mAh ( review ).
  • Powerbank Vetter iCharge Pro 2 ( review ) – Cel mai compact si usor powerbank de 10.000 mAh.
  • Portofel de carduri Think Tank SD Pixel Pocket Rocket ( oferta ). La interior am avut 4 x SanDisk Extereme de 32 GB si 2 x Transcend UHS-II de 32 GB ( review ).
  • Powerbank Jupio Power Vault Solar de 10 ( oferta ). Este un powerbank cu panou solar ce poate furniza pana la 220 mAh de energie pe ora.

 

 

Un bagaj minimalist, care este potrivit pentru vacanta oriunde in lume, tot ce mai lipseste fiind un mini-trepied si un teleobiectiv pentru Canon M3.

 

 

 

Galerie Foto

 

 

Thassos (2) Thassos (3)  Thassos (5) Thassos (6) Thassos (1)Bagaj Foto Thassos (1) Bagaj Foto Thassos (2) Bagaj Foto Thassos (3)

 

 

 

Am mai prezentat bagajul foto pentru Coasta de Azur( articol)Stockholm ( articol ) si Insula Creta ( articol ). Sper ca aceasta serie de articole sa va ajute sa va faceti o idee cam de ce aveti nevoie in urmatoarele voastre vacante. Bagajul foto este o provocare atnuci cand vizitam locuri noi, pentru ca niciodata nu stii ce te asteapta, dar este usor sa ajungem in extrema cealalta si sa luam prea mult echipament.

 

Daca aveti nevoie de recomandari sau doriti sa imi aratati bagajul vostru foto de vacanta, astept un email la ghiduldslr@gmail.com.

 

Concediu Placut!