BenQ ofera abonamente gratis la Pantone Connect la fiecare monitor achizitionat – Pantone si Adobe nu se mai inteleg

BenQ a anunțat extinderea parteneriatului său pe termen lung cu Pantone. Adobe removed support for free Pantone colors across its Photoshop, InDesign, and Illustrator Creative Cloud applications. Asta se intampla pentru ca cei de la Pantone nu s-au mai inteles cu Adobe si acum vor bani separat pentru accesul la baza de culori. Acum un abonament este de 90 Euro pe an. De parca nu era suficient ca totul s-a cam scumpit.

 

Această colaborare va oferi noilor utilizatori de monitoare profesionale din seria DesignVue PD și PhotoVue SW un abonament premium gratuit pentru un an la platforma digitală Pantone Connect. Pantone Connect asigură consecvența și acuratețea culorilor pentru advertising, modă și design de produs, oferind acces exclusiv și complet la peste 15.000 de culori Pantone. Aceasta include funcții care permit designerilor și altor creatori de conținut digital să partajeze palete și să colaboreze cu echipa lor, cu clienții și nu numai. BenQ a devenit primul producător de monitoare care a obținut Pantone SkinTone Validated, care redă cu acuratețe 110 tonuri de piele.

 

 

BenQ și Pantone sunt de acord că,“Culoarea contează”, echipând profesioniștii din domeniul creativ cu un abonament gratuit de un an la Pantone Connect. Pe lângă faptul că pot fi partajate în cadrul structurilor de echipă, Pantone Connect permite salvarea și stocarea sigură a culorilor în cloud, accesarea acestora de oriunde și utilizarea lor în toate programele de design Adobe.

 

 

Abonamentul gratuit de un an de Connect Premium (în valoare de 89,99 euro) este disponibil pentru noii cumpărători ai anumitor monitoare profesionale BenQ și va fi disponibil până la 30 septembrie 2023 sau până la epuizarea stocului de coduri. Pentru fotografi, acuratețea şi consistența culorilor a seriei BenQ PhotoVue SW atinge un nou nivel cu Pantone Connect. Pentru designeri, seria BenQ DesignVue PD include conector Thunderbolt, ceea ce le face ideale ca monitoare externe pentru dispozitivele Mac.

 

 

Pentru a afla mai multe despre monitoarele BenQ și pentru a primi abonamentul gratuit Connect Premium, vă rugăm să vizitați: https://www.benq.eu/en-eu/campaign/pantone-connect-redeem.Modele eligibile: PD2500Q, PD2506Q, PD2700Q, PD2700U, PD2705Q, PD2705U, PD2705UA, PD2725U, PD3200Q, PD3200U, PD3205U, PD3205UA, PD3220U, PD3420Q, SW271C ( vezi review ), SW240 ( vezi review ), SW270C ( vezi review ), SW321C ( vezi review ).

 

Monitoarele BenQ SW sunt disponibile pentru achizitie la F64 ( vezi oferta ) PC Garage ( vezi oferta )eMAG ( vezi oferta ) si evoMAG ( vezi oferta ). Link-urile din acest articol sunt de afiliere, achizitionand din ele ajutati la buna functionare a blogului. Va multumesc!

 

Va astept sa va alaturati si comunitatii de pe Youtube ( Vezi despre ce este vorba si aboneaza-te AICI ).