,

GNEX ofera reduceri la dronele DJI de Black Friday

Publicat in

Share

Magazinul GNEX.ro, este cel mai nou colaborator al blogului si vor avea si ei oferte interesante de Black Friday la Drone. Pentru cei ce asteapta sa isi cumpere o drona de distractie sau pentru cadre sau filmari aeriene, acum este momentul. In portofoliul celor de la GNEX  gasim drone DJI, Walkera si modele accesibile de la JJRC. Stabilizatoarele de imagine si gimbal-urile nu lipsesc nici ele din oferta. De curand au incheiat si un parteneriat cu Photosetup si vor vinde rucsaci Manfrotto pentru Phantom 1,2,3 si 4 cat si gama de obiective Sigma.

De Black Friday la GNEX vom gasi dronele Phantom si Mavic Pro la preturi speciale alaturi de cele Walkera. DJI Osmo va fi disponibil la un pachet special cat si noul stabilizator cu gimbal pentru telefoanele mobile. Asteptam cu nerabdare sa vedem ce alte produse vom avea la reducere.

 

Am primit cateva oferte oficiale pe care vi le pot arata innainte de eveniment:

 

gnex (2) gnex (3) gnex (4) gnex (5)

Articolul va fi actualizat imediat ce ofertele complete vor fi disponibile.

BANNER

Daca esti in cautarea unui sistem de editare foto sau video configurat de la zero pentru nevoile tale, ai ajuns unde trebuie. Dupa o mini sesiune de consultanta rapida putem pune la punct un Desktop PC mic sau mare pentru post-procesare de continut sau grafica.

Consultanta personalizata

Configurare personalizata

Eficienta

Sari la conținut