Black Friday PRO 2016 vine si la F64

Editia Black Friday Pro ajunge si la F64 in acest an, reducerile din acest vor fi la produsele Nikon, Canon , Tamron, Elinchrom, Sony, Panasonic si multe alte branduri distribuite oficial de magazin. Pe langa aceste reduceri, F64 ofera clientilor ce vor face comenzi in aceste trei zile de reduceri o serie de bonusuri si surprize.

 

Iata cateva dintre ele:

 

  • Pentru cei ce au achizitionat in perioada 4-15 octombrie  un produs ce va fi regasit in oferta Black Friday PRO, ei vor primi diferenta de pret sub forma de cupon cadou vlabil pana la 31 Decembrie 2016.

 

BF-Pro-inapoi-diferenta

  • Achizioneaza un aparat foto de Black Friday Pro si primesti 4% inapoi din valoarea achizitiei sub forma de cupon cadou. Cuponul poate fi folosit la achizitionarea de obiective in perioada 1-31 Decembrie 2016. Participantii vor primi voucher-ul de 4% pe email dupa data de 15 noiembrie.

 

BF-Pro-extra-reduceres

  • Fa-ti cont pe site, aboneazate la newsletter apoi adauga produsele preferate in wishlist si ai sansa sa afli ofertele speciale in avans si sa iti comanzi produsele preferate. Daca ai cont deja si esti abonat la newsletter, doar adauga produsele in wishlist si vei primi newsletter personalizat cu ofertele.

 

Articolul va fi actualizat in curand cu ofertele oficiale ce vor fi disponibile in site. Cumparaturi Placute!