Black Friday Pro 2020 Leaks – Promotiile incep pe 16-19 Octombrie

In ciuda faptului ca anul 2020 a fost unul dificil pentru majoritatea fotografiilor, seria de evenimente Black Friday si Black Friday Pro 2020 tot are loc. In acest an promotiile de Black Friday Pro 2020 incep vineri pe 16 Octombrie la ora 00:00 si se termina Duminica pe 18 Octombrie la 23.59. La aceasta campanie foto participa toate cele trei magazine de echipament foto din Romania ( F64 PhotosetupFotoHobby ). Ca de fiecare data Black Friday Pro 2020 pune accent pe echipamentul scump dedicat profesionistilor, astfel are sens sa va ganditi ca exista o posibilitate sa gasiti la un pret bun aparate foto full-frame, medium-format si obiective scumpe.

 

Vedeta acestui val de promotii ( vezi review A7III ).

 

Scopul principal al campaniilor de Black Friday este de a reduce preturile la echipamentele foto lansate in anii trecuti, pentru a elibera stocurile. Din aceasta tactica reiese ca 80% din echipamentul foto lansat anul acesta si anul trecut nu va fi inclus in reduceri. Cum nimic nu este 100%, poate ca vor exista si surprize :). Scriu acest articol in avans pentru ca voi cititorii sa vedeti cam ce produse sunt participante si sa va faceti o idee despre produsele si eventualele oferte aflate in avans.

 

 

Iata si cateva sfaturi de orientare pentru campania de cumparaturi:

 

  • Asigurati-va ca aveti cont la magazinul preferat.
  • Completati in avans adresa de livrare si detaliile de facturare.
  • Fiecare magazin foto are branduri care sunt distribuite exclusiv de acestia. Promotiile la aceste gama de produse vor fi cele mai consistente ( marja de profit este mai mare, de acolo se poate scadea cel mai mult ). Acesta este cel mai bun sfat de achizitie pe care vi-l pot da.
  • Stocurile vor fi suficiente ( cateva 100-1000 de produse din fiecare produs, dar cererea mare va epuiza stocurile foarte rapid ). Trebuie sa aveti in vedere ca magazinele scad marja de profit uneori, pentru a vinde volum de Black Friday. Marfa exista, dar de cele mai multe ori nu pentru toata cererea.
  • Fiti atenti la actualizarile de stoc, unii cumparatori se pot razgandi si anula comanda, iar daca sunteti pe faza puteti prinde produsul dorit la un pret bun.
  • Ar fi bine sa urmariti graficul cu pretul al produsului pe care il doriti. Asta pentru a fi sigur ca aveti cea mai buna promotie din an.
  • Nu cheltuiti banii pe echipamente de care nu aveti 100% nevoie… cantariti cu atentie decizia de achizitie.

 

 

 

Iata cateva indicii si promotii de produse la care va puteti astepta de BlackFriday Pro 2020:

 

 

La Photosetup ca in fiecare an vor fi ofertele cele mai bune la produsele aflate in distributia proprie. Printre acestea se numara:

 

 

 

Restul produselor care or sa vina la oferta le voi detalia printr-un update al acestei sectiuni. Va invit sa folositi link-ul de afiliere pentru Photosetup ( vezi promotiile magazinului ).

 

 

___________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

 

Magazinul Fotohobby participa si el cu echipamentele ThinkTank Photo si MindShift Gear. Iata despre ce reduceri este vorba si ce alte branduri participa:

 

 

 

 

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

F64 participa si ei la Black Friday Pro 2020 cu o multime de produse din gamele celor mai populari producatori. Produsele Sony se vor bucura de preturi mai bune. Iata o mica lista cu produsele participante si cateva preturi speculate:

 

 

 

 

 

ATENTIE!!! – La ofertele Sony se mai adauga si promotia de CashBack Nou lansata… In acest fel puteti lua Sony A7III si alte camere cu 950, respectiv 1450 lei cashback dupa 30 de zile. Vezi ofertele Sony AICI.

 

 

UPDATE!!! – Promotiile la F64 au inceput.

 

 

Reduceri excelente gasisi la licentele Capture One ( vezi oferta completa ).

Reducerile la cardurile de memorie ( vezi oferta ).

Roua pagini cu reducerile din newsletter.

 

Oferta completa de la F64 o gasiti AICI.

 

 

 

Cam astea ar fi cateva produse estimate sa apara la preturi bune, cifrele inca nu le stiu, dar pe masura ce le aflu am sa le actualizez. Cam atat stiu in acest moment despre Black Friday Pro 2020, dar pe masura ce campania de promotii se apropie voi actualiza informatiile. Pana atunci folositi link-urile afiliate de la F64 ( Click Aici )Photosetup ( Click Aici ) si FotoHobby ( Click Aici ). Link-urile din articol sunt de afiliere si ajuta la sustinerea activitatii de pe blog. Va Multumesc!