,

Canon dezvăluie noile modele Power Shot G5 X și Power Shot G9 X

Publicat in

Share

Canon își extinde astăzi prestigioasa saserie PowerShot G cu două noi adiții, Power Shot G5 X și Power Shot G9 X. Ambele modele oferă o calitate a imaginii fără compromisuri, combinând un senzor CMOS de tip 1.0, retro-iluminat, de 20,2 megapixeli, cu un procesor DIGIC 6 – totul in corporat în două carcase compacte și portabile.

Modelul Powe rShot G5 X este ideal pentru entuziaștii care își doresc un nivel de control și calitate comparabile cu DSLR, în timp ce Power Shot G9 X este perfect pentru cei care vor să-și exploreze creativitatea printr-o cameră foto premium compactă, capabilă să încapă într-un buzunar și să surprindă momente interesante.

Putere pentru imagini uimitoare


De la peisaje cuprinzătoare la portrete în prim-plan, modelul Power Shot G5 X vă ajută să surprindeți cu ușurință fotografii uimitoare, cu efecte de blur de fundal și bokeh, datorită obiectivu lui său zoom 4.2x superangular de 24mm, ultra-luminos (f/1.8 – 2.8), cu o diafragmă cu 9 lamele. Iar cu modelul PowerShot G9 X puteți surprinde imagini clare, foarte detaliate, chiar și în mișcare sau în condiții dificile de luminozitate, datorită obiectivului superangular de 28mm, cu f/2 – 4.9 șizoom optic 3x.

Comenzi intuitive, design atemporal


Modelul PowerShot G5 X vă permite să explorați un număr extins de funcții și setări fotografice, toate într-o carcasă compactă. Pentru fotografii mai avansați, vizorul său electronic OLED centrat, de înaltă rezoluție, oferă un nivel de manevrare echivalent cu al unui aparat DSLR, confort maxim în timpul fotografierii, și este ideal pentru fotografii care doresc să fie mereu cu un ochi asupra acțiunii. Fie că imortalizați arhitectura unui oraș în vacanță sau surprindeți perspective de ansamblu, ecranul touch inclinabil, cu unghi variabil al camerei fotoPower Shot G5 X vă ajută să faceți fotografii unice, dintr-o varietate de unghiuri.

 

Camera foto PowerShot G9 X vă oferă  toate funcțiile de care aveți nevoie pentru a vă exprima creativitatea și a surprinde momente neașteptate. Este cu 25% mai subțire decât modelul PowerShot G7 X, mai compact și potrivit pentru fotografii care își doresc o calitate premium a imaginii  chiar și în mișcare. Ecranul touch de înaltă rezoluție, intuitiv și mare (3 inch), vă permite să vă exercitați controlul creativ simplu, din vârful degetelor, cu acces facil la setările și funcțiile camerei foto, totul într-o carcasă ușoară și plină de stil. Pentru ambele modele, Inelul pentru Controlul Obiectivului poate fi desemnat rapid pentru controlul diferitelor funcții fotografice, inclusiv diafragma și viteza declanșatorului.

 

Prietenii și familia, în distribuția următorului dvs. film


Puteti deveni un cineast cu noile modele PowerShot G5 X și PowerShot G9 X –eliberati-vă creativitatea prin funcția Film Manual, și filmați în Full HD la calitate uimitoare, cu control deplin asupra diafragmei, vitezei declanșatorului și ISO. Pentru o filmare stabilă în timpul deplasării sau alergării, ambele camere foto-video includ sistemul Advanced Dynamic IS (pe 5 axe. În plus, utilizatorii care își doresc și mai mult control pot obține focalizare perfectă prin funcția de peaking MF, pot crea un efect cinematic de focus pull prin intermediul ecranului touch, și își pot ajusta filmarea prin rata variabilă a cadrelor pe secundă.

Împărtășiți-vă creativitatea

Noile modele PowerShot G5 X și PowerShot G9 X dispun de o suită de moduri creative avansate și funcții de conectivitate care vă permit să vă exprimați – fie că surprindeți peisaje de noapte prin modul îmbunătățit Star Mode, sau adăugați automat filtre retro, în modul Creative Shot. Fotografierea de la distanță prin Wi-Fi vă permite un control manual deplin al funcțiilor-cheie ale camerei foto de pe dispozitivul dvs. inteligent, și vă oferă libertatea de a explora montaje creative pentru fotografiere. Conectivitatea Wi-Fi și Dynamic NFC încorporate vă ajută să transferați cu ușurință fotografiile și videoclipurile pe dispozitivul dvs. inteligent și să le partajați direct pe rețelele sociale, sau chiar să faceți back-up al imaginilor pe servicii de cloud precum irista și Google Drive, direct de pe camera foto, astfel încâtsă nu pierdeți amintirile importante.

Funcții-cheie ale modeluluiPowerShot G9 X:

  • Calitate premium a imaginii, cu manevrare clasică de tip DSLR
  • Partajare instantanee a fotografiilo rdvs. cu restul lumii
  • Exprimați-vă creativitatea, prin control
  • Creați filme impresionante în Full HD
  • Ustensile profesioniste pentru a vă sprijini stilul creativ

Canon G5X (6)

 

Funcții-cheie ale modelului PowerShot G5 X:

  • Cameră foto subțire, de buzunar, cu o calitate premium a imaginii
  • Partajare instantanee a fotografiilor dvs. cu restul lumii
  • Creat pentru spontaneitate și creativitate
  • Creați filme impresionante în Full HD
  • Control minunat de simplu

Canon Powershot G9X (3)

Acest articol este un comunicat de presa

BANNER

Daca esti in cautarea unui sistem de editare foto sau video configurat de la zero pentru nevoile tale, ai ajuns unde trebuie. Dupa o mini sesiune de consultanta rapida putem pune la punct un Desktop PC mic sau mare pentru post-procesare de continut sau grafica.

Consultanta personalizata

Configurare personalizata

Eficienta

Sari la conținut