Tot ce trebuie sa stii despre viitorul Canon EOS R3 ( Part II )

In aceasta dimineata Canon au dezvalui mai multe detalii despre viitorul Canon EOS R3.  Acest mirrorless va fi rivalul pentru Sony Alpha 1 ( vezi review ) si Nikon Z9. Canon EOS R3 va fi o evolutie in materie de focus si viteza fata de EOS 1Dx Mark III. Ramane de vazut cat va reusi Canon sa mentina aceasta evolutie de performanta. Seria 1Dx a fost si este o serie foarte capabila care va face multi dintre detinatori sa nu le schimbe in urmatorii ani. Canon EOS R3 vine cu o rafala de RAW de maxim 30 FPS si o stabilizare pe senzor care poate compensa pana la 8 stopuri.

 

 

 

Autofocus-ul este sensibil pana la -7 EV, dar va trebui sa vad pana sa ii cred pe cuvant. R3 va putea inregistra video RAW 4K oversampled pentru cei care au nevoie si de ceva dotari video pe langa rafalele mari. Pe partea de stocare EOS R3 va folosi un slot de SD UHS-II + CFexpress, dar nu este clar daca este Type A sau Type B. Constructia din magneziu ii ofera camerei rigiditate si durabilitate la exterior, iar izolarea impotriva intemperiilor ar trebui sa il aduca la egal cu un Canon 1Dx Mark III ( vezi articol ). Inca un lucru interesant despre camera este faptul ca vine cu ecran articulat, exact ca Olympus E-M1X ( vezi review ).

 

 

 

Pe spate se vede ecranul articulat si o multime de butoane pentru operare optima.

 

 

Canon EOS R3 cu un teleobiectiv atasat ( cel mai probabil noul 400 mm ).

 

 

 

 

Noul EOS R3 de la Canon pare promitator, dar se pare ca primim detalii cu lingurita. Informatiile viitoare despre camera vor fi updatate aici, pana atunci pot sa zic ca noua camera pare promitatoare pe hartie. Echipamentele Canon Mirrorless poate fi achizitionat de la F64 ( vezi oferta ) si FotoHobby ( vezi oferta ).  Link-urile din acest articol sunt de afiliere, iar daca le folositit sustineti blogul!

Va astept sa va alaturati si comunitatii de pe Youtube ( Vezi despre ce este vorba si aboneaza-te AICI ).