Canon lanseaza SPEEDLITE 430EX III- RT

București, România, 8 iulie 2015 – Astăzi, Canon extinde sistemul EOS prin lansarea SPEEDLITE 430EX III- RT. Conceput pentru a îmbunatăți oportunitățile de fotografiere, noul bliț înlocuiește vechiul Speedlite 430 EX II al gamei, aducând o serie de funcții avansate, inclusiv controlul radio integrat, deschizând astfel o lume a opțiunilor creative de iluminare, pentru fotografi entuziaști și profesioniști deopotrivă.
Puterea luminii, în mainile dumneavoastră
Noul SPEEDLITE 430EX III- RT este cel mai capabil bliț Speedlite medie de la Canon de până acum. Un Număr de Ghid maxim de 43 la sensibilitate ISO 100 furnizează suficientă putere pentru a ilumina subiecții într-o varietate de condiții, având flexibilitatea de a funcționa împreună cu bliț-uri adiționale, folosind sistemul de telecomandă optic sau radio. În plus, acoperind o plajă focală de la 24mm la 105 mm, sau până la 14mm prin adaptorul încorporat, bliț-ul SPEEDLITE 430EX III- RT poate furniza un fascicul de lumină larg sau îngust, controlabil de către utilizator.

SPEEDLITE 430EX III- RT.02
Un bliț ideal pentru fotografii creativi, SPEEDLITE 430EX III- RT le permite utilizatorilor să experimenteze cu diverse amenajări de iluminare independente de camera foto, funcționând alături de sistemele de telecomandă optice sau radio pentru bliț, în calitate de dispozitiv principal sau secundar. Compatibil și cu camerele foto cu Transmițător Speedlite Încorporat, precum EOS 760D și EOS 70D, SPEEDLITE 430EX III- RT poate fi utilizat instantaneu ca bliț independent de camera foto, controlându-I modul de lucru și puterea din meniul camerei foto.
SPEEDLITE 430EX III- RT se alătură sistemului Transmițător Radio(RT) de la Canon, oferindu-le utilizatorilor flexibilitatea de a controla până la cinci grupuri de bliț-uri RT ce pot avea până la 15 bliț-uri per grup, de la distanțe de până la 30m. SPEEDLITE 430EX III-RT poate fi controlat și de unitățile ST-E3-RT sau Speedlite 600EX de la Canon, extinzând și mai mult opțiunile disponibile pentru profesioniști și entuziaști.
Având dimensiuni reduse față de predecesorul său, SPEEDLITE 430EX III- RT le furnizează fotografilor o sursă adițională portabilă de lumină, și oferă o reîncărcare mai rapidă și silențioasă – asigurând un bliț discret și mereu pregătit pentru următoarul instantaneu. În plus, adaptorul bounce [de difuzie] permite o difuzie fină a luminii de la bliț, perfectă pentru fotografierea la interior, unde este necesară o iluminare cat mai naturală.
Este inclus și un filtru portocaliu de culoare, permițându-le utilizatorilor să potrivească sau să contrasteze culoarea lumiii de bliț cu sursele de lumină înconjurătoare, iar un panou integrat catch-light oferă posibilitatea de a adăuga o scânteie care să confere mai multă viață portretelor. SPEEDLITE 430EX III- RT are și un ecran LCD iluminat de tip dot matrix, nou și îmbunătățit, oferind un control facil asupra fiecărui aspect al bliț-ului, iar un inel rotativ multi-control asigură accesul rapid la funcționalitățile principale.

 

SPEEDLITE 430EX III- RT
Funcțiile-cheie ale bliț-ului SPEEDLITE 430EX III- RT:
• Puternic, dar suficient de compact pentru a fi trasnportat oriunde
• Funcții de control simple și o interfață intuitivă
• Folosiți bliț-ul de la distanță pentru a crea imaginea dorită
• Fotografiați portrete perfecte cu ajutorul luminii difuze
• Integrare cu alte dispozitive Speedlite din familia EOS

 

Noul SPEEDLITE 430EX III- RT este listat AICI si va disponibil incepand cu sfarsitul lunii Septembrie la un pret de ~300 Euro.

Voi ce parere aveti despre acest flash ?