,

Canon lanseaza obiectivul EF 70-300mm F/4-5,6 IS II USM cu Nano USM

Publicat in

Share

Canon anunţă astăzi obiectivul EF 70-300mm F/4-5,6 IS II USM  care înlocuieşte obiectivul EF 70-300mm f/4-5,6 IS USM, pentru pasionaţi, pentru fotografi avansaţi şi videografi. Obiectivul subţire şi compact EF 70-300mm F/4-5,6 IS II USM are un interval focal impresionant de 70-300mm, care vă ajută să surprindeţi subiectul de la distanţă şi în timp ce sunteţi în mişcare, indiferent dacă este vorba despre fotografie sportivă, natură sălbatică sau filme.

 

Oferind autofocalizare precisă şi tehnologie optică de ultimă generaţie ideală pentru fotografiere şi filmare, acest obiectiv este complementar obiectivului din kit pentru utilizatorii avansaţi ai sistemului EOS. Construit pentru a fi folosit cu aparate foto cu senzor APS-C sau Full Frame, de la EOS 80D până la EOS 6D.

Canon 70-300 Nano USM (2)
Calitate uimitoare a imaginii pentru fiecare situaţie

 

 

Folosind o construcţie optică complet nouă şi bazându-se pe experienţa renumită Canon în domeniul opticii, noua formulă foloseşte o lentilă ultra-low dispersion (UD) pentru a reduce aberaţiile cromatice, pentru imagini clare, cu culoare şi contrast care ies în evidenţă. Când folosiţi zoom-ul, noul stabilizator Optic de Imagine echivalent patru-stop reduce tremurul aparatului şi neclarităţile, astfel încât nu veţi mai avea nevoie de un trepied şi veţi puteţi fotografia cu timpi de expunere mai lungi, obţinând totuşi fotografii clare.

 

Când veţi avea nevoie să realizaţi focalizarea extrem de rapid, veţi reuşi să surprindeţi fiecare moment important cu ajutorul tehnologiei Nano USM a obiectivului EF 70-300mm F/4-5,6 IS II USM – o tehnologie de ultimă generaţie care a fost introdusă la obiectivul EF-S 18 -135mm f/3,5-5,6 IS USM – şi care vă ajută să obţineţi rapid focalizarea, o viteză de urmărire uimitoare combinată cu o operare lină şi silenţioasă.

 

Focalizaţi cu precizie: Afişare informaţii obiectiv

 

 

Obiectivul EF 70-300mm F/4-5,6 IS II USM este primul obiectiv Canon care dispune de un afişaj electronic cu informaţii despre obiectiv, ideal pentru fotografii avansaţi care au nevoie să vadă informaţii despre fotografiere în timp real. Perfect pentru a verifica setările rapid, modurile afişajului includ distanţa de focalizare, scala pentru profunzimea câmpului la diferite diafragme, tremurul aparatului şi distanţa focală.

Canon 70-300 Nano USM (1)

Oferind mai multe informaţii fotografului, afişajul vă ajută să verificaţi stabilitatea atunci când folosiţi capătul telefoto, în acelaşi timp putând vedea distanţa focală echivalentă film de 35mm când folosiţi aparate EOS APS-C şi APS-H. Proiectat cu finisare neagră compactă, obiectivul se va asorta cu uşurinţă cu orice aparat EOS Canon, în timp ce diametrul de 67mm pentru filtru şi elementul frontal fix vă ajută să folosiţi filtre de la alte obiective din gama Canon EF.

 

Funcţiile de bază ale obiectivului EF 70-300mm F/4-5,6 IS II USM:

 

  • Apropiaţi-vă şi umpleţi cadrul cu subiectul ales
  • Focalizare de înaltă performanţă pentru fotografii şi filme
  • Rămâneţi informat, datorită afişajului încorporat cu informaţii despre obiectiv
  • Calitate superbă a imaginii ofertită de o construcţie optică avansată
  • Design compact pe care îl puteţi lua oriunde

 

Obiectivul va fi disponibil in curand pentru precomanda AICI.

BANNER

Daca esti in cautarea unui sistem de editare foto sau video configurat de la zero pentru nevoile tale, ai ajuns unde trebuie. Dupa o mini sesiune de consultanta rapida putem pune la punct un Desktop PC mic sau mare pentru post-procesare de continut sau grafica.

Consultanta personalizata

Configurare personalizata

Eficienta

Sari la conținut