Canon prezinta noul model imagePROGRAF PRO-1000

Canon prezintă astăzi noul model image PROGRAF PRO-1000, o nouă imprimantă profesională Canon, special construită pentru școli de artă, artiști grafici, designeri și fotografi profesioniști. Cu un sistem avansat de cerneala bazat pe pigmenți, cu12 cartuse, precum și un nou motor de procesare și un cap de imprimare de 1,28 inch [3,25 cm], modelul imagePROGRAF PRO-1000 realizează imprimări de calitate, de dimensiuni de până la A2, în doar aproximativ 6 minute. O nouă funcție, “Crystal-fidelity”, asigură reproducerea fidelă a fotografiilor făcute cu camere foto Canon EOS, având o precizie de excepție. În plus, conectivitatea wireless și cu serviciile cloud le oferă utilizatorilor libertatea de a imprima de pe diverse dispozitive și aplicații.

Imprimare profesionala, de înaltă calitate

Folosind un sistem unic de cerneala bazat pe pigmenți, cu12 cartuse, modelul imagePROGRAF PRO-1000 oferă imprimări de o calitate excepțională, cu o gamă cromatică extinsă. O nouă serie de cerneluri LUCIA PRO, incluzând Negru Fotografic, Negru Mat, Gri și Gri Fotografic, împreună cu o cerneală specializată Chroma Optimizer, asigură obținerea unor imprimări monocrome de calitate profesionala, cu o densitate crescută a negrului și un luciu uniform. Modelul imagePROGRAF PRO-1000 ajută utilizatorii și la obținera unor imprimări cu gradări line, granulație redusă și un efect anti-bronzing.

Având încorporat un nou Sistem de Procesare a Imaginii L-COA PRO, imprimanta imagePROGRAF PRO-1000 asigură echilibrul și amestecul corect de cerneluri, cu o plasare precisă a picăturilor de cerneală, pentru a obține fotografii de calitate optimă la un nivel profesional. Pentru a îmbunătați și mai mult calitatea, imprimanta acceptă și informații despre imagini de rezoluție înaltă, 1200ppi, ca rezultat al creșterii numărului de pixeli din camerele foto digitale disponibile în prezent pe piață. Adăugarea acestei funcții produce linii omogene și fine la imprimare.

Putând alege dintre 17 tipuri de hârtie cu profil ICC, aprobate de Canon, inclusiv hârtie lucioasă, semi-lucioasă și mată, noua imprimantă le oferă utilizatorilor libertatea de a alege exact tipul de hârtie potrivit nevoilor lor artistice. Imprimanta are și suport pentru foi A2, putând produce imprimări de înaltă calitate de până la 17 inch.

Integrare instantanee și conectivitate îmbunătățită

Modelul imagePROGRAF PRO-1000 le permite profesioniștilor să folosească plugin-ul Print Studio Pro de la Canon pentru a imprima rapid de pe o varietate de suite software, precum Adobe Photoshop și Lightroom. Având o gamă vastă de opțiuni de conectivitate, imprimanta imagePROGRAF PRO-1000 le permite utilizatorilor să imprime wireless de pe o multitudine de dispozitive, inclusiv laptop-uri, PC-uri, tablete, smartphone-uri și camere foto. În plus, suportul pentru imprimarea din cloud înseamnă capacitatea de a imprima direct fotografiile salvate în serviciile online de stocare cele mai populare, precum Dropbox sau Google Drive. Prin integrarea în fluxurile de lucru profesionale deja existente, modelul imagePROGRAF PRO-1000 ajută fotografii să-și imprime fotografiile eficient și precis.

Dimensiuni compacte, perfecte pentru studiouri și săli de clasă

Având un cap de imprimare micșorat și componente interne optimizate, modelul imagePROGRAF PRO-1000 este incredibil de compact, ocupând mai puțin spațiu decât imprimantele tradiționale de format mare. Măsurând aproximativ 723 x 433 x 285 mm, chiar și cu 12 rezervoare de cerneală, imprimanta este perfectă pentru utilizarea de birou, într-un studio sau o sală mică de clasă.

 

Noua imprimantă image PROGRAF PRO-1000 va fi disponibilă în Europa de la începutul anului 2016. Ea va fi prima dintr-o nouă serie de imprimante profesionale de la Canon.

Canon imagePROGRAF PRO-1000 s 

Funcțiile-cheie ale modelului imagePROGRAF PRO-1000:

  • Imprimări color profesionale, pentru a vă duce fotografia la următorul nivel
  • Imprimare până la dimensiuni A2
  • Reproducere fidelă a culorilor și detaliilor imaginii la imprimare
  • Conectare permanentă, prin imprimarea wireless și din cloud
  • Simplificarea fluxului de lucru la imprimare, prin plugin-ul Print Studio Pro