Workshop de fotografie cu Ciprian Dumitrescu la Bucuresti

Pentru ca intr-un timp foarte scurt poti sa afli idei esentiale care puse in practica sa te faca se iti scurtezi foarte mult drumul in fotografia profesionala. Un workshop de fotografie te ajuta sa nu mai cauti de unul singur si sa pierzi timp facand asta. Inveti din experienta altuia idei deja puse in practica, cunosti oameni noi cu care poti lega relatii de durata.

Ce o sa invatati in aceste doua zile de workshop de fotografie:

 

COMPOZITIA este unul din factorii importanti intr-o fotografie. Printr-o compozitie buna transmiti foarte multe privitorului fara ca macar acesta sa stie. Cum trecem de la reguli simple fotografie (regula treimilor) la elemente avansate (regula de aur)? Si dupa ce stim toate acestea cum sa incalcam regulile dar totusi sa avem o compozitie care sa atraga.

LUMINA este practic pensula fotografului. Ce ea desenam pe o panza neagra si scoatem in evidenta subiectul. Cum ne folosim de lumina naturala sau de cea artificiala!? Exista lumina proasta sau lumina buna pentru fotografie?

EMOTIA este elementul cheie care fac o fotografie speciala. Daca fotografia ta nu transmite nici o emotie privitorului atunci, chiar daca este perfecta tehnic, nu are nici o valoare.

FOTOREPORTAJ – o iesire de 2 ore pe strada in care sa punem in aplicare cele trei elemente (compozitie, lumina, emotie) si avem o fotografia buna direct din aparatul foto.

EDITARE FOTO – cum sa facem sa pierdem cat mai putin timp la post-procesarea fotografiilor cu maxim de rezultate.

 

Daca vi se par interesante subiectele propuse si considerati ca va vor ajuta sa evoluati ca si fotograf va astepta cu drag in studioul propriu din Bucuresti. Va puteti inscrie completand formularul de AICI.

 

 

Iata toate detaliile de organizare disponibile in acest moment:

  • Perioada de desfasurare: 10-11 mai 2017 – Bucuresti
  • Locul de desfasurare: Ciprian Dumitrescu Studio – Calea Grivitei 39, Interfon 15C, et. 1 (vezi harta)
  • Cost participare: 300 euro – inscrierea se face pana pe 30 aprilie. Plata se poate face in doua transe egale dar nu mai tarziu de data 30 aprilie 2017.

 

 

Mentioneaza codul GHIDULDSRL la completarea formularului de inscriere pana pe 15 aprilie si beneficiezi de o reducere de 50 euro.

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Pentru cei care nu pot ajunge la workshop intre 10 si 11 mai, Ciprian Dumitrescu va sustine o prezentare la WeddCamp 2017. La aceasta conferinta aveti ocazia sa il cunoasteti si sa aflati cand va sustine urmaroul workshop. Inscrierile pentru conferinta se pot face AICI.

 

weddcamp ciprian