Concurs Phase One. Incearca noul Capture One Pro 10

Cei de la Phase One au lansat in urma cu cateva saptamani noua versiune Capture One Pro 10. Pentru cei care nu stiu inca, este o aplicatie de conversie si editare RAW ce ofera o calitate mai buna a exportului fata de Lightroom. Editorul este capabil sa recunoasca fisierele RAW la peste 400 de aparate actuale. Indiferent ca fotografiati cu aparate foto compacte, mirrorless, DSLR sau format mediu, Capture One Pro 10 este capabil sa editeze orice fisier RAW actual.

 

Aici gasiti disponibila lista completa de imbunatatiri pe care Capture One Pro 10 le aduce fata de versiunea anterioara. Printre ele tinem sa amintim: noul motor de procesare, camera focus control in modul tethering, proces de ajustare a claritatii imaginilor in trei pasi.

Capture One Pro 10

Capture One Pro 10 poate fi achizitionat incepand de astazi  de AICI. Odata ce ajungeti in cos adaugati cuponul AMBSTEFAN si primiti o reducere de 10% din partea mea pentru orice licenta achizitionata. Pretul unei licente fara reducere este de 279 de euro fara TVA, ea putand fi utilizata pe 3 calculatoare simultan. Licenta poate fi impartita fara probleme pentru cei care au doar un desktop/laptop. Costurile finale de persoana ajung la ~100 Euro cu TVA inclus pentru 1 PC din cele 3 disponibile.

 

Editorul este disponibil si pe baza unei plati lunare, similar suitei Adobe CC. Mai multe detalii despre preturi si optiuni de achizitie regasiti AICI.

 

_________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Cei de la Phase One au trimis trei pachete promotionale pentru voi, asadar a sosit momentul sa fac un concurs.

 

Iata ce trebuie sa faci:

  • Inscriete la Newsletter, formularul este disponibil in partea dreapta in pagina principala;
  • Instaleaza Capture One Pro 10 Trial ( disponibil pentru download AICI);
  • Editeaza o fotografie cu ajutorul programului si trimite rezultatul la adresa: ghiduldslr@gmail.com, alaturi de fotografia originala;

 

Capture One Pro 10 - 2

Cele mai bune comentarii/imagini castiga un tricou editie speciala Capture One Pro 10, doua pixuri si o memorie externa de 8 Gb. Imaginile cu premiile raman surpriza pentru castigatori, ele urmand sa fie postate dupa terminarea concursului.

 

Inscrierile incep astazi 31 Decembrie si se termina pe 16 Ianuarie ora 23.59. Pentru a fii eligibil trebuie sa trimiti fotografia originala si editata cu Capture One Pro 10 la adresa ghiduldslr@gmail.com .Voi selecta cei mai buni trei inscrisi si ii voi premia.

Castigatorii vor fi anuntati pe 18 Ianuarie 2017, iar expedierea premiilor urmand sa fie facuta incepand cu data de 20 Ianuarie.

 

Success!