Concurs Kingston

Tocmai ce am terminat de testat noul MobileLite Wireless G2 de la Kingston impreuna cu cele doua carduri microSDHC si SDHC. Testele au scos la iveala ca avem de a face cu produse de calitate buna cu performante foarte bune avand in vedere pretul cerut de producator.

Cei de la Kingston Romania au decis sa organizeze un concurs. Iata cum puteti participa: Spune-ne printr-un comentariu la aceasta postare in ce scenariu ai nevoie de functiile dispozitivului  Kingston MobileLite Wireless G2? Iar noi vom premia Top 3 cele mai interesante raspunsuri cu urmatoarele premii:

  • Premiul I – Kingston MobileLite Wireless G2
  • Premiul II – Set carduri de memorie Kingston SDHC/microSDHC UHS-I U3
  • Premiul  III – Set carduri de memorie Kingston SDHC/microSDHC UHS-I U3

MobileLite Wireless G2 este un dispozitiv de tip 5 in 1, si ofera utilizatorilor functii precum: card reader, router wireless portabil, powerpack portabil, dispozitiv de streaming wireless si transfer de date wireless. Toate acestea intr-un dispozitiv de marimea unui hard extern de 2.5 inch. Mai multe informatii despre MobileLite Wireless G2 gasiti AICI.

mobilite wireless g2

Iata specificatiile complete ale premiului I.

Cardurile de memorie Kingston SDHC/microSDHC UHS-I U3, sunt realizate pentru a oferi viteze de scriere de pana la 80MB/s, in timp ce viteza de citire se face la  90MB/s. Aceasta performanta le face ideale pentru a inregistra secvente 4K sau rafale prelungite in timpul fotografierii. Variantele microSD sunt ideale pentru noile generatii de action cam GoPRO/Sony capabile de inregistrare video 4K.

uhs3

Iata specificatiile complete ale premiilor II si III.

Kingston micro SDHC U3

Testele de viteza realizate impreuna cu cardul microSDHC U3 alaturi de card readerul MobileLite G4

Kingston SDHC U3

 Testele de viteza realizate impreuna cu cardul SDHC U3 alaturi de card readerul MobileLite G4

 

Desfasurarea concursului va avea loc intre 25 Noiembrie ora 00:00 si 10 Decembrie ora 23.59. Anuntarea castigatorilor va avea loc pe data de 12 Decembrie.

 

Atentie: Comentariile la acest articol pentru a putea fi vazute de organizatori!

 

Bafta tuturor!