Noua consola de editare Loupedeck CT – Un instrument rapid pentru editare in ecosistemul de aplicatii Adobe

Cei de la Loupedeck au anuntat o noua consola de editare, mai exact o mega consola, este vorba despre Loupedeck CT. Acest model vine ca o varianta high-end cu multe butoane  si cu un touchscreen  generos, acesta este adaptiv in functie de ce aplicatie rulezi pe monitorul principal. Consola odata conectata la un sistem cu Windows sau MacOS stie in orice moment ce aplicatie este deschisa si isi adapteaza ecranul tactil cu functii care corespund cu programul deschis.

 

 

Cu ajutorul lui Loupedeck CT poti edita fotografii in Adobe Lightroom, Camera RAW si Photoshop. Loupedeck CT este compatibila si cu aplicatiile video precum Final Cut Pro X si Premiere Pro. In specificatiile oficiale nu se aminteste nimic despre Capture One Pro.

Loupedeck CT - 123

Aplicatiile cu care consola este compatibila de la lansare.

Pe viitoar poate va fi compatibila si cu Capture One Pro si DaVinci Resolve ( cine stie ).

Loupedeck CT - 12 (2)

Asa arata noua consola.

DEsign refacut cu un touchscreen generos si o rotita cu interior sensibil la atingere.

Loupedeck CT vine cu un set de spatii de lucru in memoria interna, unul pentru fiecare aplicatie cu care este compatibila consola. Butoanele fizice si rotitele sunt programabile si ofera un grad extra de flexibilitate in lucrul cu aplicatiile suportate. Loupedeck CT are 7 rotite personalizabile alaturi de 20 de butoane fizice. Toate butoanele alaturi de ecranul tactil vor oferi utilizatorului care are mult de lucru, un mod nou si rapid de a lucra. Cu conditia sa investesti timpul de acomodare cu acest produs.

Loupedeck CT - 12 (3)

Loupedeck CT are o greutate de 365 de grame si are urmatoarele dimensiuni: 160 x 150 x 30 mm.

Loupedeck CT vine cu o conexiune USB Type C si poate functia si wireless cu ajutorul tehnologiei Bluetooth 5.0. Pentru a functiona wireless are nevoie sa fie alimentata de la un Powerbank. Design-ul este patrat si ofera o interfata a butoanelor regandita. Loupedeck CT este disponibila in Romania AICI. Precomanda in SUA este de 550$, astfel aceasta consola nu este pentru toata lumea.

Am facut review-uri la Loupedeck + ( vezi aici ) si Loupedeck ( vezi aici ). Produsele lor pot fi achizitionate in Romania de la F64 ( vezi oferta ).