Curs Adobe Photoshop Complet cu Radu Tudoroiu pentru incepatori

La primul curs de Adobe Photoshop fizic la care am participat a fost alaturi de Radu Tudoroiu, atunci era anul 2015 si cu ajutorul acelui curs am apucat sa ma familiarizez mult mai bine cu Adobe Photoshop. Acum, in anul 2022, daca vrei sa inveti Photoshop o poti face din confortul propriei case pentru ca Radu Tudoroiu a inregistrat un curs complet cu 80 de lectii.

 

Cursurile si modulele disponibile.

 

”Am adunat la un loc toata experienta de peste 18 ani de fotografie si editare foto de presa, comerciala si de advertising. Si au rezultat 60 de lectii explicate relaxat si usor de urmarit, dupa care tot Photoshop-ul iti va fi clar. ” – Doritorii pot sa vizualizeze o lectie gratuita AICI ( Link catre ea ).

 

Cursul poate fi vizualizat la rezolutie 4K.

Nu doar rezolutia este mare ci si calitatea este foarte buna.

 

Cursul cuprinde 7 capitole prin care trebuie sa treci pentru a ajunge de la incepator in ale Photoshop-ului intr-un entuziast cu pofta de invatare si cu potential de explorare si experimentare. Stiu ca multi dintre voi cautati cursuri de photoshop usor de inteles si bine structurate. Pentru cei care nu vor cursul complet exista si doua module Layere si Multilayer editing ( vezi lectiie ) si Tool-urile lui Adobe Photoshop ( vezi lectii ).

 

Cele 7 capitole din cursul lui Radu Tudoroiu.

Capitolul de Aplicatii Practice si continutul lui.

 

Personal am parcurs cursul si pot sa zic ca pentru un entuziast-mediocru cum ma consider in ale Photoshop-ului mi-am reamintit si realiniat in minte o groaza de notiuni si la fel puteti sa faceti si voi. Acest curs il recomand incepatorilor si celor care cauta sa se apuce de manipularea digitala a fotografiilor si nu au rabdare cu youtube sau nu isi pot da seama ce sa filtreze ca informatii. Cursul poate fi achizitionat de AICI ( vezi oferta completa ). Mai sus aveti si link-urile de achizitie pentru modulele realizate de Radu Tudoroiu.

 

Va astept sa va alaturati si comunitatii de pe Youtube ( Vezi despre ce este vorba si aboneaza-te AICI ).