Cadouri pentru pasionatii de fotografie

Nu mai este mult si vin sarbatorile de iarna, iar alergatura dupa cadouri a inceput si sunt multe optiuni de luat in considerare cand vine vorba de cadourile pentru pasionatii de fotografie. Articolul pe acest subiect de anul trecut poate fi regasit AICI. Iata un TOP 11 idei de cadouri regasite in site, in cursul acestui an:

 

1. MobileLite Wireless G2 ( review ) este un produs 5 in 1 de la Kingston ce include functii de: card reader, router wireless portabil, powerpack portabil, dispozitiv de streaming wireless si transfer de date wireless. Este disponibil AICI pentru suma de 150 lei.

2. Un Powerpack pentru camera foto TP-LINK ( review ), este un cadou ideal pentru posesorii de aparate foto cu port microUSB – el este disponibil AICI la un pret de 240 lei.

3. Mini trepied Manfrotto PIXI/ PIXI EVO ambele sunt doua accesorii indispensabile pentru fotografi – ele pot fi regasite AICI la pretul de 99 respectiv 184 lei pentru Pixi Evo.

4. Daca ai prieteni pasionati de fotografia pe film, le poti developa si printa rolele de film acum la F64 comod si usor ( articol ) – preturile pentru developare incep de la 10 lei pentru developarea in proces C41, iar un proof scan pentru film se face in schimbul sumei de 15 lei. Comenzile se pot efectua AICI.

5. Blitz Pixel X800N Standard (review) ideal pentru fotografi in cautare de blitz cu raport calitate/pret bun. Acest blitz este disponibil AICI contra sumei de 699 lei.

6. Gentile HPRC (High Performance Resign Cases) sunt construite special pentru echipamente foto video, fiind extrem de solide, ergonomice si avand o greutate cat se poate de redusa. HPRC 2100C ( review ) – este o geanta micuta si rezistenta ideala pentru a fi oferita cadou, ea poate fi comandata de AICI pentru suma de 299 lei.

7. JPEGmini este un instrument puternic ( review ), dar simplu, care reduce dimensiunea fișierului de imagine cu până la 80%, fara a compromite calitatea. Licenta de baza este disponibila pentru suma de 112 lei ( tva inclus ) AICI. Poate fi un cadou ideal pentru cei cu o colectie vasta de fotografii.

8. Strap din piele pentru DSLR ( review ), accesoriul ideal pentru fotografii de eveniment si nu numai. In luna Decembrie ele sunt la promotie reduse cu 10% + Transport Gratuit, pretul de pornire este de 190 lei ( fara reducere aplicata ). Comenzile pot fi efectuate AICI.

9.  Roundflash – softbox circular ( review ) ideal pentru pasionatii de portrete, poate fi achizitionat de AICI la un pret de 354 lei.

10. Manfrotto Lumie MUSE ( review ) micuta lampa video cu acumulator integrat si filtre colorate poate fi un cadou ideal. Ea poate fi achizitionata de AICI la pretul de 451 Lei sau puteti opta pentru variantele Play si Art care au mai putine led-uri si un pret mai mic.

11. Cutii din lemn realizate manual ( articol ) , sunt un cadou diferit care poate fi oferit odata cu fotografii imprimate sau impreuna cu un album foto. Le puteti gasi AICI, la un pret de pornire de 60 lei.

 

Voi ce cadouri vreti sa cumparati/primiti in acest an ? Astept raspunsurile voastre la sectiunea de comentarii.

 

Acest articol este in curs de actualizare.