Tot ce se stie si intuiesc despre viitorul Sony A7IV

Nu mai este nici un secret ca viitorul Sony A7IV este in dezvoltare de ceva timp si va sosi in 2021 ( data exacta ramane stabilita ). Sony a avut un imens succes cu Sony A7III ( vezi review complet ) acum aproape 3 ani jumatate ( 18 Aprilie 2018 sa fiu exact ). Aceasta camera a determinat o buna piata de posesori de DSLR-uri sa migreze la Sony. Pe buna dreptate ramane chiar si acum in 2021 o camera capabila.

 

Un video realizat pe canalul de Youtube ( Subscribe ) cu Animal Eye AF pe A7III la update-ul 3.0.

 

 

Revenind la Sony A7IV, despre acest model au inceput deja sa apara ceva specificatii semi-oficiale as mentiona:

  • Un senzor nou de ~33 megapixeli;
  • Sistem de stabilizare cu compensare de pana la 5.5 stopuri;

 

 

In urma experientei de testing cu noua generatie  intuiesc ca Sony A7 IV va mai avea:

 

Asa va arata noul sistem de meniuri.

 

Sony A7IV trebuie sa fie o camera echilibrata ca dotari si sa ofere un focus mai bun, ecrane mai calitative si o ergonomie putin mai buna.Avand in vedere A7RIV si A1 linia de design pare stabilita si estetic stiu la ce sa ma astept. Trebuie aduse o multime de upgrade-uri pe ici pe colo pentru ca sa poata continua stafeta popularului predecesor. Asteptarile sunt mari de la A7IV si sper ca Sony sa nu isi dezamageasca baza de utilizatori si potentiali clienti.

 

Review Video cu Alpha 1.

 

Cam atat se stie momentan despre Sony A7IV si in curand sper sa mai pot actualiza acest material. Echipamentele Sony sunt disponibile la F64 ( vezi oferta ) si eMAG ( vezi oferta ). Va astept sa va alaturati si comunitatii de pe Youtube ( Vezi despre ce este vorba si aboneaza-te AICI ).