Developare si Scanare Film la F64

F64 lanseaza un nou serviciu care va face fericiti pasionatii fotografiei pe film, prin lansarea noului serviciu de Developare si Scanare Film.

Din acest moment putem developa/scana si face print-uri de pe filmele personale, fara prea mari  batai de cap. Putem developa filmele alb negru ( developare manuala ) si color, prin procesul C41 ( developare automatizata ).  Scanarea filmelor se va face cu un EPSON V700 la o rezolutie de 1200 dpi  pentru formatul 35 mm si 800 dpi pentru formatul mediu, totul in formatul .jpeg.  Imaginile rezultate in urma scanarii avand rezolutie suficienta pentru print-uri.

developare si scanare (2)
Pentru cei care investesc in filme de calitate superioara, exista posibilitatea de scanare PRO. Aceasta optiune presupune scanarea in format TIFF la o calitate maxima, aceste scanari se pot face la 3200 dpi care va rezulta fisiere suficient de bogate pentru un print de 30 x 40 cm pe 35 mm sau 100 x 120 cm pe formatul mediu. Putem opta pentru rezolutia de scanare 9600 dpi care ofera posibilitate de print 100 x 120 cm pentru pelicula de 35 mm si de peste 4 metri patrati pentru cadrele formatului mediu.

Daca pana acum aveai probleme de calitate la developarea in alte laboratoare, sau timpul de asteptare era prea mare, noul serviciul lansat de F64 a “picat” la fix. Chiar si pentru cei care nu trag pe film in acest moment, desi ar vrea, acum este mult mai comod sa vii la sediu pentru a lasa filmele la developat. Iar daca nu esti din Bucuresti poti chema curierul pentru a prelua filmele pe care le vrei developate, si le vei primi inapoi cand sunt gata. Foarte simplu.

developare si scanare (1)
Cam acestea sunt preturile pentru developarea si scanarea de calitate a unui film foto, fie el alb negru sau color. Comenzile se pot efectua de aici.

Voi ce parere aveti despre acest nou serviciu ?