,

DJI Action 2 – Camera de actiune compacta cu inregistrare 4K la 120 fps

Share

DJI Action 2 este cea mai noua camera de la DJI care vine sa redefineasca formatul camerelor de actiune. Acesta reprezinta concurenta pentru GoPro Hero 10 ( vezi material ). Fata de GoPro totusi, acest Action 2 vine cu senzor de 1/1.7″ si optica cu diafragma de F2.8 alaturi de un unghi de cuprindere de 155 de grade. Fotografiile au rezolutie de 4000 x 3000 pixeli ( 12 megapixeli in total ), iar inregistrarea video in slow-motion poate ajunge la rezolutie 4K la 100 sau 120 fps.

 

 

Inregistrarea video la 1080P se poate face pana la 240 fps, iar pe langa asta se pot inregistra secvente de tip Timelapse/Hyperlapse tot la rezolutie 4K. Bitrate-ul maxim de care este capabila camera ajunge pana la 130 Mbps si acesta se inregistreaza pe cardul microSDXC. Partea de baterie ofera ~70 de minute de inregistrare in cel mai bun scenariu posibil. Autonomia depinde si de utilizarea ecranului touch in format patrat cu diagonala de 1,76 inch.

 

 

DJI Action 2 este o camera foarte compacta care se lauda cu o greutate totala de 59 grame si dimensiuni totale de: 39 mm x 39 mm x 22.3 mm. Pe cat de mica este, pe atat de rezistenta se arata, acest model rezistand pana la 60 metri sub apa ( carcasa separat ). Pe partea de coectivitate noua camera vine cu Wi-Fi si Bluetooth alaturi de o multime de module atasabile pentru a creste functionalitatea camerei.

 

 

DJI Action 2 este o camera compacta si foarte interesanta pentru cei care vor ceva mic si capabil pentru outdoor si sporturi unde o camera usoara si performanta nu va pune bete in roate distractiei. Noua camera va fi disponibila in Romania la ~2000 lei standard si in 2 pachete combo care incep de la 2400 lei, respectiv 2800 lei. Echipamentele DJI pot fi achizitionate in Romania de la F64  – eMAG ( vezi oferta ) si  DronShop ( vezi oferta DJI ).

 

 

Pana acum am facut review la urmatoarele drone: DJI Spark ( vezi articol )DJI Mavic Air ( vezi articol )DJI Tello ( vezi articol ) si DJI Phantom Pro V2.0 ( vezi articol ). Ma gasiti si pe Youtube ( Aboneaza-te AICI ).

BANNER

Daca esti in cautarea unui sistem de editare foto sau video configurat de la zero pentru nevoile tale, ai ajuns unde trebuie. Dupa o mini sesiune de consultanta rapida putem pune la punct un Desktop PC mic sau mare pentru post-procesare de continut sau grafica.

Consultanta personalizata

Configurare personalizata

Eficienta

Sari la conținut