DJI lanseaza noua drona portabila Mavic Pro

In urma cu o saptamana GoPro anunta drona Karma(articol) la Photokina 2016, astazi cei de la DJI  anunta noua drona personala si portabila denumita Mavic Pro. Aceasta drona se adreseaza persoanelor active ce isi doresc o drona portabila si compacta cu care sa isi surprinda aventurile. Senzorul camerei de 12 megapixeli este identic cu cel regasit pe DJI Phantom 4 si este capabila sa inregistreze secvente 4K la 30 fps si Full HD la 96 fps. Drona realizeaza fotografii in format Adobe DNG RAW, ulterior ele putand fi editate cu usurinta. De retinut este faptul ca aceasta camera are un unghi de cuprindere de doar 78 de grade, fata de cele 96 regasite pe Phantom 4.

 

 

Specificatii cheie:

 

  • Camera de 12 megapixeli cu suport pentru Adobe DNG RAW;
  • Camera are un senzor CMOS cu dimensiuni de 1/2.3 inch;
  • Inregistrare video 4K la 30 fps si Full HD la 96 fps;
  • Unghi de cuprindere de 78 grade;
  • Autonomie declarata de 27 de minute;
  • Viteza maxima de 64 km/h;
  • Raza de zbor declarata: 6,5 kilometri;
  • Greutate: 734 de grame.

 

Galerie Foto

DJI Mavic Pro (1) DJI Mavic Pro (4) DJI Mavic Pro (3)

Iata noua drona DJI Mavic Pro in zbor.

DJI Mavic Pro (7) DJI Mavic Pro (8) DJI Mavic Pro (9)

In imaginile de mai sus putem observa dimensiunile ridicol de mici ale acestei drone. GoPro Karma are concurenta serioasa incepand de astazi.

DJI a dotat noua drona cu capabilitati de ocolire a obstacolelor imprumutate de la fratele mai mare Phantom 4. Noua drona este compatibila si cu controlul prin intermediul gesturilor, este suficient sa ridici drona de la sol si sa ii faci cu mana, iar ea va fi pregatita sa te urmareasca automat odata ce i-ai captat atentia. Controlul prin gesturi nu este inca 100% gata, inca DJI ne asigura ca el va fi gata pana la comercializare.

Costul unui DJI Mavic  va fi de 999$ in SUA, in Romania va fi disponibila la un pret de 5500 lei incepand cu data de 30.10.2016. Drona va fi disponibila in curand pentru precomanda de AICI.

___________________________

 

Sursa foto: The Verge