DJI anunta noul Mini 3 Pro – Inca o drona capabila de 249 grame

Mini 3 Pro este cea mai noua drona ultra-usoara de la DJI. Noul model are 249 de grame si vine cu un senzor de imagine nou nout cu rezolutie de 48 megapixeli. Dimensiunea senzorului CMOS este de 1/1.3-inch. Inregistrarile video se fac la rezolutie 4K 60 fps si in modul HDR fps-urile coboara la 30. Obiectivul asezat in fata senzorului are o focala de 27 mm si o diafragma fixa de F1.7.

 

 

Gimbalul este refacut sa poata trage cadre pe verticala pentru video-uri de tip Story pe Instagram/TikTok si alte platforme de social media. Pentru realizarea unui astfel de continut, acumulatorul standard ofera o autonomie de 34 de minute, iar cel extins poate ajunge pana la 47 de minute, dar greutatea de 249 grame a dronei va fi depasita. Imi aduc aminte cand a aparut DJI Spark ce specificatii de baza avea ( vezi review ), iar acum dronele astea mici sunt exponential mai capabile.

 

 

Senzorii de obstacole sunt prezenti pentru prima data atat in fata/spate cat si jos, astfel oferind protectie tridimensionala pentru pilotii incepatori. Acesti senzori permit functionalitatea APAS 4.0 ( Advanced Pilot Assistance Systems ) si Focus Track, modul care permite inregistrarea Spotlight 2.0, Point of Interest 3.0 si ActiveTrack 4.0.

 

 

DJI Mini 3 Pro functioneaza cu sistemul de transmisie O3, lucru care permite o raza teoretica de 12 km cu transmisie a imaginilor catre pilot la rezolutie 1080P. Mini 3 Pro poate functiona cu vechea telecomanda DJI RC-N1, iar achizitionat fara poate costa 669$ in SUA, iar cu telecomanda DJI RC Pro cu ecran integrat ajunge sa coste ~909$ in pachet standard. Exista si pachete FlyMore cu 1 si 2 baterii care adauga peste costurile deja mentionate 150, respectiv 250$.

 

Echipamentele DJI pot fi achizitionate in Romania de la F64  – eMAG ( vezi oferta ) si  DronShop ( vezi oferta DJI ).

 

 

 

 

Pana acum am facut review la urmatoarele drone: DJI Spark ( vezi articol )DJI Mavic Air ( vezi articol )DJI Tello ( vezi articol ) si DJI Phantom Pro V2.0 ( vezi articol ). Ma gasiti si pe Youtube ( Aboneaza-te AICI ).