DJI Osmo Action 3 a sosit – Lansare simultana cu GoPro 11 Black – Autonomie mare si 4K 120P

Daca astazi la ora 16 s-a lansat GoPro 11 Black in 3 arome ( vezi material ), iata ca si cei de la DJI au scos Osmo Action 3. Aceasta vine cu unele imbunatatiri fata de generatia trecuta care vor face aventurierii si fanii DJI fericiti.

 

 

Printre acestea se numara:

  • Inregistrare 4K la 120 fps;
  • Senzor de 1/1.7 (7.4 x 5.6mm) – Cel mai probabil fabricat de Sony;
  • Color mode D-Cinelike;
  • Optica cuprinde 155º grade din imaginea frontala;
  • Stabilizarea electronica foloseste noul algoritm RockSteady 3.0 ( functie Horizon Steady inclusa );

 

 

DJI Osmo Action 3 vine acum cu o baterie ”Extreme” de 1770 mAh care promite autonomie de 160 de minute 1080/30p, insa daca pornesti modul de stabilizare, procentajul poate fi putin diferit. In plus, este facuta sa reziste si la mai putin de -20° C. Cipul intern de USB-C Power Delivery poate incarca camera 80% in 18 minute cu incarcatorul de 30W si 100% in 50 de minute.

 

 

Osmo Action 3 vine cu doua ecrane touchscreen ( fata si verso ), acestea ajuta la o incadrare indiferent de pozitia fata de camera. Osmo Action 3 ofera si Wi-Fi pentru livestreaming de pana la 1080/30p. Aceasta poate fi conectata la aplicatii precum Mimo si LightCut, pe langa Wi-Fi si Bluetooth, pentru a transfera fisierele direct pe telefon sau laptop, iar acest lucru ii va ajuta in special pe cei care au nevoie sa posteze pe social media chiar si in deplasare. Prin portul USB-C se poate conecta si microfon la nevoie.

 

 

Iar pentru iubitorii de sporturi extreme, aceasta vine impreuna si cu cateva accesorii, iar printre acestea se numara: Carcasa subacvatica – Baterie Extinsa – Protectii de lentila – Selfie stick si manere. DJI nu a inovat prea mult versus GoPro in acest an, dar au imbunatatit partea de autonomie, lucru decisiv pentru unii pasionati de sporturi.

 

 

Osmo Action 3 va fi disponibila in pachetul standard la 330$, pachetul Adventure este disponibil la 440$. Camera este disponibila deja la distribuitorii DJI locali. Osmo Action 3 este disponibil pentru achizitie din Romania la F64 ( vezi oferta )eMAG ( vezi oferta ) si DronShop ( vezi oferta ) .  Link-urile din acest articol sunt de afiliere, iar daca le folositit sustineti blogul!

 

Va astept sa va alaturati si comunitatii de pe Youtube ( Vezi despre ce este vorba si aboneaza-te AICI ).