DJI Osmo Pocket 3 – Ghimbal de buzunar cu camera de 1 inch

Osmo Pocket 3 este cea mai noua lansare de la DJI, modelul anterior s-a lansat in ~2020, iar noul model pare un pas firesc. Camera vine cu un senzor de 1 inch si un unghi de cuprindere de 20 mm cu diafragma fixa de F2. Focusul este fix, iar diafragma este similara. Ecranul are o diagonala de 2 inch si se poate orienta in mod landscape sau poate ramane in format portret.

 

 

Inregistrarea 4K la 120 fps / 1080P la 240 fps se face in modul landscape de inregistrare. Stabilizarea camerei se face cu ghimbalul cu 3 axe. Acumulatorul are 1300 mAh si ofera 2.6 ore de operare pentru 30 minute de incarcare. Stocarea datelor se face pe un card microSD.

 

 

Greutatea de doar 179 grame si dimensiunile reduse ofera camerei o versatilitate similara cu un smartphone, dar datorita senzorului ofera o calitate foto sau video mult mai buna. DJI Osmo Pocket 3 este o camera cu mult potential pentru cei care nu vor sa filmeze cu telefonul mobil si au nevoie de ceva putin mai calitativ la un pret mai omenesc.

 

 

Exista multe accesorii pentru DJI Osmo Pocket 3, printre care: filtre ND / grip de extensie cu acumulator integrat/microfon si multe alte jucarii. Prin aceste acesorii se pot extinde capacitatea de creatie si ofera un mai mare nivel de calitate pentru sunet si imagine.

 

 

Pretul unui DJI Osmo Pocket 3 simplu este de ~519$ in pachet standard si ~669$ in pachetul cu toate accesoriile disponibile in acest moment ( microfon / grip si alte maruntisuri ). In Romania este disponibil pe stoc la un pret de ~2800 lei in pachetul standard ( o poti comanda acum de aici ).

 

Va astept sa va alaturati si comunitatii de pe Youtube ( Vezi despre ce este vorba si aboneaza-te AICI ).