DJI Ronin S si Osmo Mobile 2 lansate oficial – Stabilizare performanta pentru DSLR si Smartphone

In urma cu cateva ore DJI a anuntat oficial lansarea a doua produse noi, este vorba despre DJI Ronin S si Osmo Mobile 2.  Ronin S este un gimbal stabilizator pentru aparate foto DSLR si Mirrorless, greutatea maxima suportata nu se stie in acest moment. Ronin S este un stabilizator mult asteptat pentru videografi si persoanele creative, care vor o libertate sporita in capturarea secventelor video. Mai multe informatii despre acest produs vor fi disponibile incepand de maine la CES 2018.

 

Osmo Mobile 2 este un gimbal de stabilizare pentru telefonul mobil care vine cu un design simplificat si este acum mult mai accesibil fata de versiunea originala. Osmo Mobile 2 dispune de functia Active Track, HyperLapse, TimeLapse, Slow-motion si Motion Lapse. Stabilizatorul promite o autonomie de pana la 15 ore per incarcare si o greutate redusa.

 

 

Specificatii cheie Osmo 2 Mobile:

 

  • Design nou simplificat;
  • Autonomie de pana la 15 ore;
  • Functii: Active Track, HyperLapse, TimeLapse, Slow-Motion si Motion Lampse;
  • Dimensiuni: 72 x 113 x 295 mm;
  • Greutate: 485 de grame.


Despre Ronin S nu se stie in acest moment prea mult specificatii.

 

Galerie Foto

 

DJI OSMO MOBILE 2 (4) DJI OSMO MOBILE 2 (3) DJI OSMO MOBILE 2 (2)

Asa arata noul DJI Osmo Mobile 2.

DJI Ronin S (3) DJI Ronin S (2) DJI Ronin S (1)

3417619157

DJI Ronin S are un design compact si maner detasabil.

DJI Osmo Mobile 2 va fi disponibil incepand cu luna Februarie la un pret de 129$, iar odata cu aceasta lansare DJI anunta ca Osmo 2 nu este departe nici el de lansarea oficiala. Ronin S va fi disponibil incepand cu trimestrul al doilea din 2018, mai multe detalii ramana sa iasa la suprafata pana atunci. In Romania produsele DJI pot fi gasite la GNEX.ro ( oferta) si F64(oferta ).