DJI RS3 Mini anuntat oficial – Gimbal de 800 grame pentru tot ce inseamna mirrorless full-frame

DJI isi reintregeste gama de gimbaluri compacte cu noul RS3 Mini, acesta fiind un concurent direct pentru Crane M3 de la Zhiyun. Noul RS3 Mini este mai mic si mai portabil decat DJI RS3, iar ca rezultat al reducerii de greutate, sarcina maxima pe care noul model o poate sustine este de 2 Kg. In aceasta greutate se poate incadra aproape orice kit de mirrorless full-frame cu un 20 / 24 sau 35 mm f1.4. Acest nou gimbal foloseste tehnologie si algoritmi de stabilizare de a 3-a generatie de la DJI. Acest RS3 Mini vine cu stabilizare nativa in mod vertical si un ecran tactil de 1.4 inch full-color. Pentru a va face o idee clara ce kit-uri suporta RS3 Mini, iata o lista:

 

  • Sony A7S III cu 24-70mm F2.8 G-Master;
  • Panasonic S5 / S5II / S5IIX ( vezi material ) cu 20-60mm F3.5-5.6;
  • Canon EOS R5 cu RF 24-70mm F2.8;
  • Nikon Z6/Z7 II cu Z 24-70mm F2.8 S;
  • Seria Sony A6XXX sau Fujifilm din seria H2 sunt si ele compatibile si sustinute;

 

 

DJI RS3 Mini vine cu o placuta cu atasare rapida dubla care se ataseaza direct de bratul stabilizatorului pentru a putea stabiliza si vertical camera alaturi de obiectiv. Balansarea se face similar si optiunea este numai buna pentru a filma la o calitate mai buna pentru social media ( reels / tiktok si altele ). DJI RS3 Mini vine cu functionalitate wireless pentru a porni filmarea si fotografierea plus multe alte optiuni. Totul se face din aplicatie, iar gama de camere compatibile este disponibila AICI ( vezi lista completa ).

 

 

Specificatii pentru seria DJI RS:

 

 DJI RS 3DJI RS 3
Greutate0.85kg1.3kg
Payload 2.0kg3.0kg
Blocaje Axe
AutomateAutomate
Ecran1.4” Color Screen1.8” OLED Touchscreen
StabilizareAlgoritm de a 3-a generatie.Algoritm de a 3-a generatie.
Autonomie10 ore 12 ore
Timp Reincarcare
 2.5 ore2.5 ore

 

 

 

 

RS3 Mini de la DJI vine cu functii de time-lapse, tracking al subiectului si poate realiza panorame direct din aplicatie. Cam asta ar fi pe scurt noul gimbal de la DJI. Acesta este disponibil in State la ~370$ fara taxe, iar pe piata locala ar urma sa fie disponibil la ~2000 lei. Disponibilitatea este programata pentru zilele/saptamanile urmatoare. Produsele DJI sunt disponibile pentru achizitie in Romania de la F64 ( vezi oferta )eMAG ( vezi oferta ) si DronShop ( vezi oferta ) .  Link-urile din acest articol sunt de afiliere, iar daca le folositit sustineti blogul!

 

Va astept sa va alaturati si comunitatii de pe Youtube ( Vezi despre ce este vorba si aboneaza-te AICI ).