Epson lansează o nouă hârtie foto lucioasă

Epson lansează Value Glossy Photo Paper, o nouă hârtie foto ce oferă o soluţie accesibilă pentru printarea fotografiilor acasă. Indiferent că este vorba despre cea mai frumoasă poză din vacanţă pe care vreți să o păstrați ca amintire pe frigider, despre imagini pentru un proiect şcolar sau despre decupaje pentru un colaj, Value Glossy Photo Paper de la Epson va furniza fotografii de cea mai bună calitate, la fiecare utilizare. Această hârtie foto a fost dezvoltată special pentru gama de cerneluri Epson, pentru a asigura cea mai bună calitate posibilă tuturor utilizatorilor care dețin o imprimantă  cu jet de cerneală care se alimentează prin spatele echipamentului.

 

Epson pune la dispoziţia clienţilor săi o gamă largă de hârtii foto, cu scopul de a oferi soluția potrivită, la un preț corect, în orice situație. Noua hârtie Value Glossy Photo Paper de trei stele, cu grosimea de 183 g/m2, ocupă un loc de cinste în gama entry level de la Epson. Pentru cei care caută un suport media rezistent, care pune în valoare o imagine sau vor să păstreze aceeași calitate a fotografiilor și după arhivare, Epson pune la dispoziţie, de asemenea, tipurile de hârtie  Glossy Photo Paper, de patru stele, cu grosimea de 200 g/m2, cu înveliş de răşină,  Premium Glossy Photo Paper, de cinci stele, cu grosimea de 255 g/m2 şi Ultra Glossy Photo Paper, de cinci stele plus, cu grosimea de 300 g/m2.

Value Glossy Paper - hârtie foto (3)

Ideală pentru varii întrebuințări, Value Glossy Photo Paper este disponibilă în două dimensiuni, A4 şi 10×15 cm, şi în volume variabile per  pachet, anume de 20, 50 sau de 100 coli. Hârtia este oferită într-un ambalaj resigilabil, care simplifică protejarea acesteia împotriva umidităţii şi a luminii.

 

 Value Glossy Photo Paper va fi disponibilă din luna octombrie 2016.