F64 a inceput sa inchirieze Echipament

Astazi 04.12.2014 cel mai mare magazin foto din Romania ( F64)  a inceput sa inchirieze aparatura foto. Se auzeau zvonuri in trecut cum ca aceasta miscare ar fi posibila, dar acum a devenit realitate.

Momentan serviciul este disponibil doar pentru clientii F64 fideli (Gold si Silver). Inchirierea poate fi facuta doar de catre titularul de cont. Este o abordare foarte utila din partea F64.

Inchirierea ajuta din cateva puncte de vedere:

– Poti testa un obiectiv sau aparat foto inainte de achizitie, poti decide exact daca se potriveste pentru tine.
– Poti folosi echipamente de top pentru job-uri cu asteptare calitativa foarte mare.
– Vrei sa vezi daca un anumit echipament merita efortul pentru a face upgrade.

Acum poti inchiria Body-uri profesionale Full Frame precum Canon 5D Mark III sau NIKON D750 pentru doar 200 lei pe zi. Se pot inchiria si aparate foto mirrorless precum noul Sony A7S.

Toate Body-urile disponibile pentru inchiriere se pot vedea AICI.

Mai poti opta si pentru multitudinea de obiective cu diferite focale de la 14 mm pana la 400 mm.Toata oferta de obiective disponibile pentru inchiriere se pot gasi AICI.

Asemenea se pot inchiria si Flash-uri, carduri de memorie, camere de actiune GoPro si multe alte acesorii. Lista completa o gasiti AICI.

Pe langa preturile foarte bune, viitori “chiriasi” au parte de un regulament foarte flexibil.

“Q: Pot returna o comanda mai devreme ?
A: Comenzile pot fi returnate mai devreme de termenul stabilit initial. Suma corespunzatoare zilelor neutilizate iti va fi returnata.”

Regulamentul complet disponibil AICI.

Enjoy.