Noul firmware Sony a7R II aduce optiunea de fotografie RAW necomprimată de 14 biti

Sony va lansa pe 19 octombrie un update de firmware pentru camera foto full frame Sony α7R II cu obiective interschimbabile, care va permite realizarea de fotografii RAW necomprimate de 14 biți.

Sony α7R II

Versiunea 2.0 de firmware va fi disponibilă pentru download pe site-ul Sony http://www.esupport.sony.com, la pagina de produs, pentru modelul “ILCE-7RM2”.

Pe lângă opțiunea selectabilă de fotografie necomprimată RAW (RAW comprimat/necomprimat) disponibilă în meniul camerelor care au beneficiat de update,firmware-ul oferă posibilitatea camerei α7R II să transmită semnal video prin HDMI simultan cu utilizareasoftware-ului Remote Camera Control, care permite capturi de la distanță, de la un computer conectat.

Camera foto α7 R II e compatibilă cu linia de obiective α-mount Sony aflată în continuă dezvoltare, care conține în prezent 64 de modele, incusiv 13 obiective full frame ‘FE’ native.  In 2016, Sony va extinde în 2016 linia de obiective native FE până la 20 de modele.

________________________

In cateva saptamani o sa puteti citi un review complet al noului aparat α A7R II, aparatul a fost insotit de doua obiective, Sony Sonnar T* FE 35mm F2.8 respectiv Sony Sonnar T* FE SEL 55mm F1.8 ZA

Este un aparat foto ideal pentru fotografii de studio si portret, care livreaza o calitate extraordinara.