Foto Hobby implineste 20 de ani de activitate – Oferte speciale la ThinkTank Photo, Canon, Nikon, Fujifilm si Panasonic

In august 1999 Foto Hobby deschidea primul magazin foto specializat din Romania, pe Strada Covaci din Centrul Istoric al Bucurestiului. Iata, au trecut 20 de ani de atunci, iar intre timp s-a deschis si in Cluj-Napoca un alt magazin Foto Hobby, care va implini in curand 7 ani de existenta.

 

Foto Hobby implineste 20 de ani (3)

 

Cu ocazia aniversarii a douazeci de ani de la deschiderea primului magazin, Foto Hobby lanseaza campania promotionala “20 de ani de Foto Hobby”. Acestia ofea cumparatorilor, in perioada 10-24.08.2019 vouchere cadou in valoare de 5% pana la 40% din valoarea achizitiei, vouchere care pot fi folosite ulterior la cumpararea altor produse din stocul magazinului. Utilizarea voucherelor va putea fi facuta strict in intervalul 01-31.09.2019.

 

Foto Hobby implineste 20 de ani (1)

 

Pentru cei care nu stiu, magazinul Foto Hobby este importatorul oficial al brandurilor ThinkTank Photo, MindShift Gear, Dorr, Rollei, Op-Tech si Heliopan. Pe parcursul anilor am tot cumparat de la ei produse de la ThinkTank si MindShift Gear de care am fost foarte multumit, iar la acestea puteti primi la achizitiile de pana pe 24 August vouchere de 35% inapoi din valoarea achizitionata.

 

Foto Hobby implineste 20 de ani (2)

 

Pe langa produsele importate de catre magazin mai gasiti reduceri semnificative la echipamente Canon, Nikon, Olympus, Fujifilm si Panasonic. Voucherele primite inapoi la orice achizitie a unei camere variaza intre 6 si 35%. Un exemplu este Canon EOS 5D Mark IV + Canon 24-70mm f/4 L care are un pret de 13600 lei si la achizitie primiti inapoi un voucher de 2720 lei, pentru achizitia oricarui produs din oferta FotoHobby. La un Fujifilm X-T3 Body ( vezi review ), primesti un voucher de 619 lei pentru achizitia de acumulatori sau genti foto pentru acesta din magazin. Exemplele sunt mult, iar daca doriti sa aflati exact ofertele puse la dispozitie de magazin, acestea le gasiti mai jos:

 

Canon – camere DSLR click aici pt intreaga oferta
Nikon – camere DSLR click aici pt intreaga oferta
Fujifilm – camere Mirrorless click aici pt intreaga oferta
Panasonic – camere Mirrorless click aici pt intreaga oferta
 
Olympus – camere Mirrorless click aici pt intreaga oferta
ThinkTankPhoto – genti, rucsaci click aici pt intreaga oferta
MindShiftGear – genti, rucsaci click aici pt intreaga oferta
 
Op/Tech – curele si accesorii foto click aici pt intreaga oferta
Heliopan – filtre foto click aici pt intreaga oferta