Ghidul Cadourilor pentru 2018 – Produse testate pe care fotografii si le doresc

Sarbatorile se apropie in cateva saptamani, iar alegerea unui cadoului potrivit pentru voi sau cei dragi este o treaba din ce in ce mai complicata. Multimea de produse si accesorii existente in acest moment pe piata foto, fac alegerea unui cadou o sarcina grea si consumatoare de timp.In ghidul cadourilor 2018 o sa gasiti produse care au fost testate pe blog, iar multe dintre ele inca le folosesc zilnic si le pot recomanda mai departe.

 

Ofertele magazinelor de specialitate ( F64 – Photosetup – FotoHobby – Camere Digitale ) sunt diverse, dar nu toate produsele vor fi la oferta. Este bine sa va inarmati cu putina rabdare pentru cautarea produselor din afara ofertelor speciale.

 

Cadouri Pana in 150 de lei

 

 

ProGrade V90 UHS-II Review (5)

 

Kingston Canvas React (1)

 

 

Red Whips V2 (4)

 

 • Acumulator replace Patona Platinum pentru Fujifilm X-T2/X-T3 ( review ). Cea mai buna solutie de alimentare pentru mirrorless-urile Fujifilm din gama de varf. Produs disponibila la eMAG ( vezi oferta ) si MyCenter24 ( vezi oferta ).

 

Patona NP-W126S (10)

 

 • Incarcator dual-USB Patona pentru acumulatori Sony, Canon, Nikon, Fujifilm, Panasonic si Olympus. Disponibil la MyCenter 24 pentru doar 55 de lei ( vezi produs ).

 

Patona NP-W126S (3)

 

 • Portofele acumulatori de la ThinkTank Photo, pot acomoda 2 sau patru acumulatori de mirrorless sau DSLR. Preturile variaza intre 45 si 100 lei ( vezi oferta ).

 

Red Whips V2 (17)

 

 

 • Mini trepied Manfrotto PIXI, disponibil la putin sub 100 lei, acesta poate sustine un mirrorless sau un dslr compact fara probleme. Rezista la variatii de temperatura si socuri. Disponibil la Photosetup ( vezi oferta ).

 

big_3a33-manfrotto-carcasa-universala-pentru-smartphone

 

 • Skin pentru Mavic Air, personalizeaza-ti drona dupa propriile gusturi cu ajutorul skin-urilor PGY Tech. Produse disponibile la Dronshop.ro ( vezi oferta ).

 

Accesoryy PHYTECH Mavi Air (18)

 

 

Cadouri pana in 300 lei

 

 

 • Patona NP-FZ100 a fost testat aproape doua luni pe Sony A7 III si il recomand cu caldura ca alternativa la acumulatorul original. Produsul este disponibil la magazinul MyCenter24 ( vezi oferta ).

 

Patona NP-FZ100 (3)

 

 • Tocurile de obiectiv  ThinkTank LensCase Duo 5,10, 15, 20 se incadreaza in buget si sunt cadoul perfect pentru un pasionat de fotografie. Se deschid in doua moduri, pentru acces la obiective si sunt foarte usoare. Tocurile sunt disponibile la FotoHobby incepand de sptamana viitoare ( vezi oferta ).

 

DSCF8937

 

 • Kit 4/6 filtre pentru DJI Mavic Air de la PGY Tech, acesta contine un UV, ND-uri si o polarizare circulara. Pretul este de ~299 lei si este disponibil la F64 ( vezi oferta ).

 

Accesoryy PHYTECH Mavi Air (28)

 • Card de memorie Delkin Power de 32 de GB ( review ), acesta este un model UHS-II performant pentru aparatele mirrorless de ultima generatie. Va functiona foarte bine cu Fujifilm X-T3, Sony A7 III si alte aparate compatibile. Produsul este disponibil la F64 ( vezi oferta ).

 

Delkin Black (4)

 

 

 

Cadouri pana in 600 lei

 

 

 

Olight H2R Nova (4)

 

 

 •  X-Rite ColorChecker este un card pliabil pentru calibrarea culorilor si a balansului de alb in orice situatie de iluminare. Disponibil la F64 ( vezi oferta ), foarte util fotografilor de produs si eveniment.

Astria Soft

 

 

 

DSC00845

 

 

 •  Drona Tello de la DJI si Intel, poti achiziona persoanei dragi o drona la doar 500 lei. Usor de pilotat si rezistenta la impactul cu solul ( vezi review ), poate fi achizitionata de la F64 ( vezi oferta ) si  DronShop ( vezi oferta ).

 

DSC_4269

 

 

 •  7Artisans 55 mm F1.4 testat tot cu Sony A6500, obiectiv ideal pentru fotografia de portret. Constructie metalica si optica decenta la sub 600 lei. Poate fi achizitionat de la iShoot ( vezi oferta ).

7Artisans 55 mm F1.4 (9)

 

 

 

Cadouri pana in 1000 lei

 

 

 

7Artisans 7.5 mm F2.8 (12)

 

 

 

 

 • Zhyun Smooth 4 este un gimbal pentru smartphone testat in urma cu cateva luni ( review ). Costa putin peste 600 lei si este foarte util pentru pasionatii de filmare cu telefonul. Produsul este disponibil la WestBuy ( vezi oferta ).

 

Zhiyun-Tech Smooth 4 (1)

 

 

 

 • LaCie Rugged Secure de 2 TB este un HDD extern performant si securizat pentru stocarea datelor in timpul calatoriilor ( review ). Produsele LaCie Rugged sunt disponibile la eMAG ( Vezi oferta ).

 

LaCie Rugged Secure (7)

 

 

Acestea sunt marea majoritatea a recomandarilor mele de cadouri pentru anul 2018, dar ghidul cadourilor nu s-a terminat. Magazinele foto v-au pregatit si ele cateva oferte speciale pentru perioada cadourilor.

 

Ghidul Cadourilor 2018

F64 lanseaza promotia de sarbatori cu patru liste de cadouri.

 

 

 

 

Ghidul Cadourilor 2018 II

Oferta din sezonul cadourilor de la Photosetup a fost publicata si poate fi consulatata AICI ( vezi ofera completa ).

 

 

Ghidul Cadourilor 2018 se termina aici, dar consultati si articolul din 2017 ( vezi aici ).