Ghidul DSLR implineste 4 Ani – Giveaway aniversar [ Synology – Pixellu ]

Blogul tocmai a implinit 4 ani de activitate la inceputul lunii Decembrie. Cu aceasta ocazie, tin sa multumesc tuturor cititorilor printr-un GIVEAWAY aniversar. Am realizat multe in acesti ani, iar nimic din ceea ce este blogul acum nu ar fi fost posibil fara voi. 400 de articole scrise si peste 200 de review-uri publicate.

 

Parteneri in acest concurs sunt cei de la Synology si producatorul de software Pixellu. Concursul se va desfasura incepand de astazi ( 13 Decembrie ) pana pe 23 Decembrie la ora 23.59. Extragerea urmand sa aiba loc pe 24 Decembrie in mod random. Eligibili pentru participare sunt toate persoanele cu domiciliu in Romania.

 

  • Premiul I – O licenta Pixellu SmartAlbums 2.
  • Premiul II – Un NAS Synology DS119J.

 

_____________________________________________________________________________________________________________________________

 

Synology este un producator de NAS-uri pentru fotografi/videografi si persoane care vor sa se bucure de continut multimedia acasa sau in deplasare. Premiul oferit este un Synology DS119J ( modelul din 2019 ). Produsul vine cu un bay care este compatibil cu HDD-uri de pana la 14 TB ( Seagate Iron Wolf ). Procesorul dual-core de 800 Mhz si memoria RAM de 256 MB ofera performante pentru a realiza:

 

  • Streaming de continut catre mobil si tableta.
  • Se pot lega 5 camere IP pentru supraveghere.
  • Se poate folosi ca server de email.
  • Poate fi un cloud privat la nevoie ( fara back-up ).

 

 

DS119J

 

 

De la Pixellu ofer ca premiu o licenta SmartAlbums 2 ( review ) in valoare de 300$. Cu ajutorul acestui software fotografii pot face un design rapid de album pentru clienti si familie. Este mult mai stabil ca Fundy Software si ofera optiuni similare.

 

Review Pixellu Smart Albums 2

 

 

___________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

Iata ce trebuie sa faceti pentru a participa:

 

 

Extragerea castigatorilor are loc pe 24 Decembrie cu ajutorul Random.org.