Ghidul DSLR este acum si pe YouTube

Se face 1 AN de cand am facut primele video-uri pe canalul de YouTube ( Ghidul DSLR se numeste pentru cei curiosi ). Am zis sa scriu un mic articol pe aceasta tema, pentru ca multi dintre voi nu stiti ca sunt prezent cu materiale si acolo. Pentru produsele care merita mai mult atentie video, acolo o sa aveti o acoperire mai consistenta a functionalitatilor acestuia. Pe canal am sa postez cat se poate de recurent o serie de materiale video despre:

 

 

  • Camere foto Mirrorless/DSLR;
  • Obiective foto;
  • Accesorii precum blituri, carduri de memorie, filtre;
  • Tot ce tine de stocare si back-up orientate catre fotografi;
  • Software si multe altele

 

 

Pentru a continua activitatea atat aici cat si pe YouTube, am nevoie de feedback-ul vostru si de interactione cu continutul. De asemenea astept si cereri de testare de produse populare, iar daca primesc suficiente pentru un produs, am sa imi dedic timp sa scot un material dedicat pe baza cererilor voastre. Cred ca atat continutul scris cat si cel video ne va face o comunitate mai puternica si mai numeroasa. Implicarea noastara reciproca va ajuta comunitatea de fotografi amatori si avansati sa se informeze corect despre produse/aplicatii si anumite servicii inainte de achizitie.

 

Iata si cateva exemple de video-uri:

 

  • Strategii si metode de back-up – Fecare fotograf trebuie sa aiba o strategie de back-up pentru a nu pune in pericol amintiriile proprii sau ale clientilor.

 

 

 

  • Igienizarea si curatarea echipamentului foto – Material care va va ajuta sa tineti camerele, obiectivele curate.

 

 

 

 

 

Va invit sa va abonati la canal AICI ( link catre canal ), iar pentru a fi notificati recurent atunci cand postez un video va invit sa apasati si pe clopotel. Astept feedback-ul vostru si ramaneti aproape pe blog si pe YouTube pentru materiale interesante. Pe curand!