Noua generatie de flash-uri Godox V860 III este disponibila

Godox V860 III a fost anuntat oficial in urma cu cateva zile, iar acest nou model continua traditia flash-urilor cu acumulator Litiu-Ion. Cei de la Godox au facut piata bliturilor sa se schimbe odata cu lansarea modelului V860/V850 care au fost dotate cu acumulatori care permiteau un timp de reincarcare la 1/1 de sub 2 secunde. Noua generatie V860 III vine cu functiile vechiului model, dar si cu cateva imbunatatiri. Saptamana trecuta Godox au anuntat si un flash macro ( vezi articol ).

 

Ce se gaseste in cutie.

Acumulatorul pare sa isi fi schimbat formatul.

 

Printre acestea se afla acumulatorul de 2600 mAh ( fata de 2100 mAh la vechea generatie ), acesta promite 480 de declansari la 1/1. Timpul de reincarcare la 1/1 a ramas la fel de 1.5 secunde ca si generatia trecuta. V860 III mai vine cu o lampa de modelare led de 2W pentru un preview orientativ inainte de declansare. Si aceasta generatie include sistemul wireless pe frecventa 2.4 Ghz care ii permite blitului sa se conecteze la alte blituri si la declansatoare.

 

 

Printre lucrurile care mai merita mentionate sunt zoom-ul ( de la 20 mm la 200 mm ) si posibilitatea de rotatie la maxim 330 grade. Lampa de 2W de tip LED ajuta si ea la autofocus in lumina joasa si ofera 10 nivele de luminozitate.

 

 

Godox V860 III este disponibil in variante pentru Canon, Fujifilm, Nikon, Olympus, Panasonic, Pentax si Sony. Asadar exista cate un blit godox pentru fiecare sistem de camere DSLR/Mirrorless. Noul model este deja disponibil pe piata internationala la 229$, iar in Romania este asteptat sa apara incepand cu luna Septembrie. Produsele Godox sunt disponibile in Romania la F64 ( vezi oferta ) si Photosetup ( vezi oferta ). Link-urile din acest articol sunt de afiliere, iar daca le folositit sustineti blogul ( daca doriti ). Va multumesc!

 

Va astept sa va alaturati si comunitatii de pe Youtube ( Vezi despre ce este vorba si aboneaza-te AICI ).