,

GoPro lanseaza Karma: Drona pliabila si usor de folosit

Share

GoPro este cel mai cunoscut producator de camere de actiunea la ora actuala. De ceva timp se zvonea ca vor lansa o drona, iata ca astazi s-a anutat oficial noua GoPro Karma. Este usoara si pliabila de care se pot atasa cele mai noi camere de actiune GoPro. Drona vine cu un stabilizator pe 3 axe care este detasabil si poate fi utilizat separat pentru a obtine secvente stabilizate cu un GoPro atasat. Acest lucru face folosirea dronei si a camerei intr-un mod flexibil si usor cu minim de echipament. Telecomanda noi drone Karma vine cu un LCD tactil integrat pentru control si vizualizarea secventelor in timp real. Drona este compatibila cu seria GoPro 4 si noua serie Go Pro 5 ( articol ).

Galerie Foto

 

GoPro Karma (3) GoPro Karma (2) GoPro Karma (4) GoPro Karma (5) GoPro Karma (6)

 

GoPro Karma este recomandata pentru piloti incepatori ce vor un echipament de zbor usor de folosit si compact. Pretul dronei este de 800$ in SUA si poate fi achizitionata la pachet cu noile GoPro 5 Black sau Session pentru 1000$ respectiv 1100$. Este un pachet complet la un pret atractiv ce ofera camera de actiune, drona si stabilizator de mana la un pret accesibil. In Romania va fi disponibila pentru precomanda in curand AICI, pretul actual este de 3350 lei.

 

 

________________________________________

Sursa foto: CNET.com

BANNER

Daca esti in cautarea unui sistem de editare foto sau video configurat de la zero pentru nevoile tale, ai ajuns unde trebuie. Dupa o mini sesiune de consultanta rapida putem pune la punct un Desktop PC mic sau mare pentru post-procesare de continut sau grafica.

Consultanta personalizata

Configurare personalizata

Eficienta

Sari la conținut