Hai la WEDDCAMP 2023 – Speakeri internationali si mult networking ( Editia a 7-a )

Editia WEDDCAMP 2023 se apropie, va avea loc pe 27-28 Iunie la acelasi Zenith Conference & Spa Hotel.  Tin minte ca prima editie de WEDDCAMP a avut loc in 2016 ( vezi material ), iar atunci am fost prezenti la un moment important pentru fotografia de nunta din Romania. Acolo au venit 3 Speakeri Internationali ( Claire Louise – Philippe Nieus – Daniele Vertelli ), iar prezentarile lor au format si schimbat perspective in anii care au urmat. Asa va fi si Editia WEDDCAMP 2023, la aceasta vor fi prezenti cel putin 3 speakeri straini, dar si nume cunoscute de pe scena fotografiei de eveniment din Romania.

 

O parte din speakeri anuntati pana acum.

4 din cei 5 sunt straini, asta indica o editie reusita si in acest an.

 

Speakerii anuntati pana acum vor aduce perspective noi si ocazie de interactiune pentru publicul prezent. Nu in fiecare zi si nu la orice conferinta organizatorii isi bat capul sa aduca speakeri noi ( fie ei straini sau romani ). Printre straini se numara:

 

 

Speakerii Romani nu sunt 100% confirmati, dar printre ei se anunta Andrei Dumitrescu si vor urma si alte nume cunoscute.

 

 

 

 

Pretul Early-Bird este de 180 Euro, fata de 250 Euro dupa epuizarea primei categorii de bilete. In acest pret, cei care vor sa participe vor avea 2 zile de conferinta, cafea, dar si traducere din limba engleza. Nu mai avem parte de pranzurile minunate, dar exista libertatea de socializare cu toata gasca de fotografi de eveniment pe care ii poti cunoaste pe toti in 2 zile in acelasi loc.

 

 

 

 

Biletele la WEDDCAMP 2023 sunt disponibile pe SITE-UL Oficial ( Intra AICI ), iar pe langa bilete, la aceasta editie puteti cumpara Workshop-ul lui Fabio Mirulla si cateva tricouri. Ne vedem la WEDDCAMP 2023!

 

Va astept sa va alaturati si comunitatii de pe Youtube ( Vezi despre ce este vorba si aboneaza-te AICI ).