ITF 2021 revine în 6-9 septembrie 2021, la Timișoara – 3 mari conferinte pentru fotografi – videografi si pasionati

In anul 2019 conferinta ITF a debutat in Romania la Timisoara ( vezi articol ), iar dupa o perioada dificila in care editia a 2-a  s-a intamplat exclusiv online. Ei bine anul 2021 ITF revine in varianta fizica si cu multe desfasurari intr-un format de socializare classica.Ediția din 2021 a Imagine Timisoara Festival cuprinde nu doar una, ci trei mari secțiuni:

 

 

  • WeImagine (cu și despre fotografii de nuntă și eveniment);
  • YouImagine (axată pe fotografia din alte domenii decât cel de eveniment: fashion, glam, mobile, peisaj și multe altele)
  • VImagine (dedicată videografilor).

 

Programul fiecarei editii de conferinta poate fi consultata AICI ( vezi program ).

 

Agenda fiecărei secțiuni include o paletă generoasă de conferințe pentru 300 de participanți, cât și nu mai puțin de 21 de workshopuri, în cadrul cărora pasionații acestor arii se vor putea întâlni cu mentorii care îi inspiră și cu brandurile lor favorite din zona de echipamente și accesorii foto-video. Pe parcursul anului, Imagine Timisoara Festival mai cuprinde și 5 concursuri de fotografie, 8 expoziții foto în Timișoara și în alte locații din țară (fotografie de presă, portret, de stradă, fine art wedding și Concept TM2023), sesiuni de portfolio review, un târg de echipamente foto video și premiera unui film documentar despre fotografi celebri (WedTrotter).

 

 

 

Lineup-ul de speakeri și traineri din cadrul ediției 2021 a Imagine Timisoara Festival cuprinde atât nume de pe scena internațională a fotografiei și videografiei (Cafa Liu, Victor Lax, Elena Haralabaki, Riccardo Fasoli, Evgeny Hollywood), cât și personalități autohtone îndrăgite (Ana Maria și Daniel Dumbravă, Norbert Gubincsik, Ovidiu Leșan, Vlad Lodoabă, Alexandru Lupașcu, Julius Paul, Marian Sterea, Florin Ștefan, Ioan Braghesiu, Vlad Eftenie, Cătălin Muntean, Sorin Onișor, Daniela Sterea, Roman Burlaca, Eduard Carp, Raluca Rotund, Dima Vutcariov).

 

Ediția a treia a Imagine Timisoara Festival ( ITF ) se va desfășura în perioada 6-9 septembrie 2021, iar biletele Early Bird sunt disponibile până în data de 1 august. Elevii și studenții beneficiază de reduceri de peste 50% la biletele pentru cele 3 conferinte, pe baza carnetului de studii.
Imagine Timisoara Festival este un proiect al Asociației Imagine Timisoara, alături de prieteni și voluntari dornici să pună Timișoara pe harta europeană a evenimentelor dedicate fotografiei și să aducă arta mai aproape de public.

 

Pass-ul EarlyBird pentru WeImagine este la 790 lei.

Lista completa de preturi se vedea AICI ( sunt incluse si preturile workshop-urilor ).

 

Ne bucuram ca putem fi si in acest an parteneri media ai ITF Timisoara ( Editia a 3-a ) si va invit sa va dezvoltati alaturi de mine acolo. Voi fi prezent asa ca nu ezitati sa cautati Badge-ul Ghidul DSLR si sa stam de vorba. Toate cele bune!