Kingston a lansat Canvas React Plus / Go Plus – Carduri UHS-II performante si accesibile pentru fotografi

CES 2020 a inceput astazi, iar vestile bune incep sa curga. Prima lansare interesanta pentru fototografi vine de la Kingston. In cadrul show-ului au prezentat noile carduri Canvas React Plus si Canvas Go Plus. Aceste serii vin cu un boost de performante fata de generatiile Canvas React si Canvas Go ( review ). Noua serie de carduri Canvas React Plus este compatibila cu standardul SDXC UHS-II. Asta inseamna ca vitezele de citire ajung pana la 300 Mb/s, iar scrierile pana la ~250 MB/s. Certificarea acestei serii este V90, asta inseamna scrieri constante minime de 90 MB/s.  Aceasta certificare ofera videografilor siguranta ca acest card poate sutine inregistrari 4/6K pana la 60 fps in orice situatie. Canvas React Plus este un card care poate face fata rafalelor de 20 fps in format RAW oferite de Sony A9 ( review ).

 

Kingston Canvas React Plus - Kingston Canvas Go Plus

 

Canvas GO Plus

 

 • Un card de memorie ideal pentru filmarea 4K UHD și fotografierea în modul rafală pe DSLR (SD) sau pentru a utiliza camerele de acțiune și dronele 4K (microSD).
 • Clasa 10 UHS-I U3 – viteze1 de până la 170MB/s citire3 și 90 MB/s scriere.
 • Modelul MicroSD oferă clasa de performanță A2 pentru a accelera fluxul de lucru pe tablete și smartphone-uri de ultimă generație.
 • Capacități pentru modelele SD și microSD de până la 512 GB.

 

Canvas React Plus

 

 • Performanță UHS-II de top pentru a captura videoclipuri profesionale 4K / 8K și fotografii de înaltă rezoluție.
 • Clasa 10 UHS-II U3 ​​- viteze1 până la 300MB/s citire, 260 MB/s scriere 4 (SD) și 285 MB/s citire, 165 MB/s scriere 4 (microSD).
 • Este primul microSD UHS-II care oferă clasa de performanță A1 pentru a accelera fluxul de lucru pe tablete și smartphone-uri.
 • Capacități pentru modelele SD și microSD de până la 256 GB.

 

Canvas React Plus - Kingston - 01 (2)

 

Cititorul MobileLite Plus:

 

 • Construite pentru a crește eficiența fluxului de lucru cu viteze incredibile UHS-II pentru un transfer mai rapid de fișiere și timp de procesare mai scurt.
 • Viteze USB 3.2 Gen 1 și compatibilitate cu carduri UHS-I.
 • Proiectate pentru performanțe optime cu cardurile KingSD, microSD și SD.

 

Canvas React Plus - Kingston - 01 (1)

Asa arata si noul cititor UHS-II compact de la Kingston.

 

 

 

 

Seria Kingston Go Plus vine cu performante de citire de pana la 170 MB/s, iar scrierile se fac cu maxim 100 MB/s. Cardurile sunt certificate V30 si au un singur rand de pini. Ca si React Plus, acestea sunt disponibile in capacitati de 128, 256 si 512 GB. Toate produsele vor fi disponibile global incepand cu luna Martie, iar in Romania estimez sa fie prezente pe finalul acestei luni. Odata cu aceasta lansare ne putem astepta ca si preturile concurentei sa scada pentru cardurile UHS-II. Cardurile Kingston sunt disponibile in Romania la PC Garage ( vezi oferta ) eMAG ( vezi oferta ) evoMAG ( vezi oferta )  si CEL.ro ( vezi oferta )F64 ( vezi oferta ).