Kingston MobileLite Duo 3C – Cititor de carduri pentru camere de actiune

Kingston MobileLite Duo 3C este cel mai nou cititor de carduri microSD cu interfata USB 3.1 si USB type-C. Cu ajutorul acestui cititor poti copia datele de pe un card microSD la viteza maxima pe un PC compatibil cu USB3.1. Cititorul poate fi conectat la telefoanele mobile cu portul USB type-C pentru vizualizarea fotografiilor si secventelor video realizate. MobileLite Duo 3C este cel mai compact si rapid cititor de carduri produs de catre Kingston. Acesta vine cu o constructie  realizata din aluminiu si plastic, fiind un produs compact si usor ce incape cu usurinta in orice buzunar.

 

 

Specificatii cheie:

 

  • Interfata duala ( USB 3.1 si USB type-C);
  • Citeste carduri microSD/SDHC/SDXC;
  • Constructie metalica;
  • Compatibil cu Windows, MacOS, Linux;
  • Greutate:
  • Dimensiuni: 43mm x 18mm x 11mm.

 

 

Inspectie Vizuala

 

Kingston MobileLite Duo 3C (3)

MobileLite Duo 3C alaturi de cardul Kingston Micro SDHC 32GB UHS-I U3.

Kingston MobileLite Duo 3C (4)

In pachet gasim o agatatoare de breloc.

Kingston MobileLite Duo 3C (5)

Mic si compact, dar foarte bine construit.

Kingston MobileLite Duo 3C (6)

Iata interfetele USB 3.1 si USB type-C.

Kingston MobileLite Duo 3C (7)

Alaturi de cardul microSD.

Kingston MobileLite Duo 3C (9)

Cardul este foarte usor de inserat in cititor.

Kingston MobileLite Duo 3C (12)

MobileLite Duo 3C alaturi de MobileLite G4, acesta din urma fiind fratele mai mare ce poate citi si carduri SD.

 

Utilizare si Perfomanta

 

Kingston MobileLite Duo 3C este un cititor de carduri compact ce permite transferul datelor de pe cardurile microSD/HC/XC prin interfata rapida USB 3.1 si USB type-C. Cu ajutorul acestuia putem transforma cardurile in memorii externe portabile pentru telefoanele mobile si calculatoare in general. Un card microSD este mult mai bine stocat in acest reader si prins la brelocul de la chei decat lasat intr-un adaptor de SD. Folosesc Kingston MobileLite Duo 3C de aproximativ doua saptamani ca memorie externa pentru toate microSD actuale de 32 si 64 GB pe care le detin. De cand l-am primit am decis sa descarc si fisierele din camera de actiune GoXtreme Black Hawk 4K, lucru ce il faceam pana acum cu cititorul Kingston Mobilelite G4.

 

Vitezele de transfer obtinute in copierea de fisiere cu ajutorul cardului Kingston Micro SDHC 32GB UHS-I U3 sunt foarte convingatoare. Am realizat un test de copiere de pe un HDD pe micro SD din cititor cat si doua teste sintetice pentru a vedea cam ce viteze putem astepta de la produs.

 

 

atto kingston 3c

Kingston 3C

Vitezele obtinute in testele sintetice alaturi de Kingston Micro SDHC 32GB UHS-I U3.

Copiere inceput Copiere mijloc

Viteze obtinute la un test de copiere din HDD pe card cu ajutorul cititorului.

 

 

 

Concluzie

 

Kingston MobileLite Duo 3C este un cititor de carduri ce poate fi si o memorie externa pentru interfata USB 3.1 si USB type-C. Cu ajutorul acesteia putem transfera materialele foto-video din camerele de actiune pe calculator sau le putem viziona pe dispozitivele cu interfata USB type-C. Constructia este impecabila pentru un cititor atat de mic, iar dimensiunile faciliteaza transportul in orice husa alaturi de camera de actiune.

 

Kingston MobileLite Duo 3C va fi disponibil in Romania incepand cu 27 Iulie, acesta fiind deja listat AICI. Cardurile si cititoarele Kingston din oferta actuala sunt disponibile la eMAG, F64, PC Garage, evoMAG si CEL.ro.