Familia de SSD-uri LaCie Rugged s-a extins cu 3 modele – Rugged Pro ofera viteze de scriere de pana la 2800 Mb/s

LaCie este un integrator cunoscut pentru produsele cu design minimalist si functional.  Acestea integreaza produse de stocare de la Seagate. Familie de SSD-uri portabile LaCie Rugged are acum trei noi modele dedicate fotografilor si videografilor:

 

LaCie Rugged SSD - (3)

 

  • LaCie Rugged SSD disponibil in capacitati de 500GB, 1TB si 2TB. Unitatea de stocare ofera protectie impotriva stropilor de apa, prafului si a impactului cu solul. Are o interfata USB 3.1 Gen2 si viteza maxima de scriere se opreste la ~950 Mb/s.

 

  • LaCie Rugged SSD Pro disponibil in capacitati de 1TB si 2TB. – Este un SSD extern cu interfata Thunderbolt 3.0 si USB 3.1. Acest produs vine cu viteze cu o viteza de scriere de maxim 2800 MB/s, datorita SSD-ului NVMe Seagate FireCuda 510 ( vezi review ).  Este un produs creat pentru editarea secventelor 4K, 6K si chiar 8K direct din unitate. Rugged SSD Pro rezista la socuri si apa datorita certificarii IP67 si a carcasei din cauciuc dens.

 

  • LaCie Rugged BOSS SSD de un 1TB – SSD cu cititor de carduri, ecran si port USB, exact ca LaCie DJI Copilot pentru drone ( vezi review ). Aceasta unitate are un ecran ce permite urmarirea progresului de copiere, iar acumulatorul ofera posibilitatea de copiere fara laptop de pe orice card SD/microSD. Pentru restul formaturilor de carduri se poate atasa un cititor de carduri prin portul USB. Viteza maxima de scriere este de 430 MB/s, acest lucru indica ca la interior gasim un SSD Seagate Barracuda ( vezi review ).

 

LaCie Rugged SSD - (5)

 

Produsele LaCie Rugged sunt prezentate ca fiind solutii pentru fotografi, videografi si producatorii de continut care au nevoie de medii rapide de pe care sa editeze imagini si secvente video. Disponibilitatea nu este cunoscuta inca pentru Romania, dar cel mai probabil pana in Decembrie 2019. Preturile noilor SSD-uri incep de la 180$ ( Rugged SSD de 500 GB ) si se opresc la 699$ ( Rugged SSD Pro 2 TB ).  Preturile in Romania vor fi cu ~20% mai mari ca cele afisate mai sus.

LaCie Rugged SSD - (2)

 

Am facut review-uri la urmatoarele produse LaCIE:

 

 

Produsele LaCie sunt disponibile in Romania pentru achizitie de la  PC Garage ( vezi oferta ) – eMAG ( vezi oferta )– evoMAG ( vezi oferta ) si CEL.ro ( vezi oferta ).