X-rite lanseaza i1Studio – Calibrator pentru intregul ecosistem al unui fotograf

X-rite a lansat o nou calibrator pentru ecosistemul fotografilor, acesta se numeste X-rite i1Studio. Produsul poate calibra monitoare, imprimante, proiectoare, scanere si dispozitive mobile cu sistem de operare iOS. Suplimentar produsul este insotit de catre un chart ColorChecker cu 24 de culori pentru calibrarea camerelor foto. X-rite i1Studio a fost lansat odata cu aplicatia i1Studio ce ofera controlul si realizarea diverselor calibrari. Pentru pasionati de print exista si un mod de calibrare exclusiv pentru imprimarea fotografiilor alb-negru.

 

 

Specificatii cheie

 

  • Calibreaza monitoare, scanere, imprimante, proiectoare;
  • Calibrarea dispozitivelor mobile cu sistem iOS cu ajutorul aplicatiei ColorTRUE;
  • Mod special de calibrare pentru imprimarea fotografiilor alb-negru;
  • Chart ColorChecker cu 24 de culori  inclus ( pentru calibrarea camerelor foto ).
  • Interfata USB 2.0;
  • Software i1Studio dedicat.

 

 

Calibrarea monitorului si a imprimantei au ca principal avantaj economisirea de timp si bani cand vine vorba de imprimarea fotografiilor. Posibilitatea de a calibra un intreg ecosistem de dispozitive de la un singur produs portabil este un lucru nemaipomenit.

 

X-rite i1Studio (1)

Cu ajutorul aplicatie ColorTRUE se pot calibra alaturi de i1Studio tablete si telefoane ce ruleaza iOS.

X-rite i1Studio (4)

Calibratorul inlude un senzor de lumina ambientala pentru ajustarea profilului in timp real.

Pentru monitoare glossy, calibratorul are integrata functia Flare correct.

Calibratorul X-rite i1Studio este disponibil pentru comanda AICI pentru un pret de 490$. In Romania va fi disponibil la magazinul F64 la un pret estimativ de 2500 lei. Toate produsele de calibrare din portofoliul X-rite sunt disponibile pentru achizitie AICI.

Pentru cine are nevoie de un calibrator de monitor si proiector, X-rite i1 Display PRO este dispozitivul perfect, articol disponibil AICI.